Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az úgy rendben van ha egy 15 éves lány már két férfival is lefeküdt?
Figyelt kérdés
Egy pár hétig tartottam a kapcsolatot eggyel, aki nálam kezdeményezett online. Bevallottan beteg mentálisan, általában 2 hétig megmentője valaki aztán cserél. Olyanokat említett hogy óvszer nélkül csinálják aztán orálisan kielégíti a másikat.. Az úgy nem túlságosan esélyes a teherbeesésre? Említettem neki. Általában idősebbeket keres magának (22 vagyok). Az előző 20 volt, igazából beszélgettünk meg némi szexchat volt, képeket nem cseréltünk. Kezdtem megszeretni aztán bekkatant nála az hogy őt az idősebbek manipulálják (nekem tényleg voltak érzéseim különben nem beszéltem volna vele). Aztán pár hét után szakított a következővel is. Elmesélte a családi életét stb stb, egyszer említette hogy nem érez irántam csak társfüggő. Azért vette fel velem a kapcsolatot mert online beszéltem publikus chaten a saját mentális gondjaimról stb stb, és állítása szerint megfogta a személyiségem mert nem tűnök valami happy embernek. Ő annyira hektikus és labilis hogy nem tudtam kezelni.2023. márc. 10. 21:10
1/18 A kérdező kommentje:
Diszgráfiás vagyok szóval nyelvtan nácik kíméljenek!
2023. márc. 10. 21:11
2/18 Lazy Lover válasza:
Ha kapcsolatban csinálta akkor igen
3/18 anonim válasza:
Igent írtam volna, de ahogy elolvastam a kifejtést, inkább nem.
4/18 A kérdező kommentje:
Pedig tök jó érzés volt az hogy valaki ÚGY szeret, bár túl tapadós is volt.
2023. márc. 10. 21:26
5/18 anonim válasza:
Szivem, kérlek fejleszd magad, foglalkozz önismerettel! Nem kell, hogy mentálisan beteg emberekkel tarts kapcsolatot, te is lehetsz egészséges, és a párod is, úgy leszel boldog. De foglalkoznod kell magaddal és tudatosan választani olyan embert aki szintén már tart valahol a lelki gyógyulásban. Vannak szegény lányban sokkal sokkal nagyobb gondok, mint hogy hány emberrel feküdt le!! Az csak egy cselekedet, valami OKÁN. " állítása szerint megfogta a személyiségem mert nem tűnök valami happy embernek" - de arra írsz ki kérdést, hogy a szexuális élete normális-e! Nem, nem az a fontos! Sajnos sokkal nagyobb nehézségei vannak, és ne add alá a lovat!
6/18 A kérdező kommentje:
Milyen lovat?..
2023. márc. 10. 21:27
7/18 A kérdező kommentje:
A mentális egészség egy olyan dolog hogy.. Hogy is mondjam? Amilyen egészségügyi ellátás van itthon nem sok sikersztorira lehet számítani.
2023. márc. 10. 21:39
8/18 A kérdező kommentje:
Lehet itt jönni pszichológussal stb, de mindegyik mást mond, nincs biztos gyógymód, nem olyan ez mint a törött csont.
2023. márc. 10. 21:41
9/18 anonim válasza:
Ezzel nem mondtál semmit. Nincs egy ultimate megoldás a depresszióra, vagy egyéb mentális betegségekre és nem hiszem hogy olyan sok szakembernél jártál, valódi elhatározással (!!), hogy erről jogos lenne az értekezésed. Ettől csak humbug, mellébeszélés amit írtál.
Sajnos csak dagonyáztok a fájdalmatokban, próbáljátok valamivel enyhíteni a gondokat, és messze vagyok tőle, hogy összeszedjétek magatokat. Csak azt akarom mondani, hogy az a legkevésbé releváns, ami a kérdésed. De mégis ezt kérdezed, hogy Az Rendben van e.... ez gáz.
10/18 A kérdező kommentje:
Hát voltam egy párnál gyerekkoromtól kezdve.
2023. márc. 10. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!