Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BDSM kapcsolatra szerintetek lehet találni a neten sub nőt?
Nekem őszintén eddig egy ilyen kapcsolat jött össze, azzal a lánnyal teljesen véletlenül egy koncerten ismerkedtem meg. Miután ennek vége lett próbáltam a neten nézelődni, de valahogy elég esélytelennek tűnik, a pixie-n senki nem ír vissza (pedig tök kulturált üzeneteket szoktam küldeni), itt meg a nők csak szájhősködnek, ha valakire rá is írsz, az utána lapít.
Szóval van olyan akinek összejött már ilyesmi a netről?
Smpixieről 2 sub lány is összejött.
Társkeresőkről is volt, bár ott nem tudtam hogy subok, csak később derült ki
22F
igen, lehet.
innen volt két szubom
smpixiről három
Semmi extra nincsen bennem, türelem, sok levél
45/F/Dom
Attól függ, hogy mennyire fontos, hogy szép nő legyen. Ducikat (bár van akinek ez pont bejön) könnyű találni pixien is és itt is. Na a komolyabb nőkhöz, komolyabb eszköztár is kell, az neten szinte biztosan nem fog összejönni.
Arra vannak az eseménynek, rendezvények. Meg persze függ attól is, hogy mennyire vagy jó kiállású és tapasztalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!