Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Örülnétek neki ha újra a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örülnétek neki ha újra a szülők jelölnek ki hogy kivel fog az ember házasodni/szexuális életet élni? Jól vagy rosszul járnánk ha újra ez a rendszer lenne?

Figyelt kérdés

Igazságos vegulis mert utána ha lesz saját gyereked akor ott te választhatsz neki.

Én sokat agyalok ezzen van nekem is egy lányom és vegulis tok jó lenne ha én mondanám meg kivel házasodik 😀😀simmam találnék valami jómódú megbizhato rendes embert aki meg a cimborám is lenne .

Férfiként meg igyis úgyis jól jártam volna mert anyámék többre vittek mint én valószínű jobb asszonyt kaptam volna mint így.

Szerintem jó lenne .

#Házasság kijelölés
2023. júl. 3. 16:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#7 Én is kavartam félig roma csajjal, de abban totál biztos voltam, hogy nem ő lesz életem párja. A szex jó volt vele, el tudtunk hülyülni, ennyi.
2023. júl. 3. 20:01
 12/15 A kérdező kommentje:

Én úgy voltam vele most vagy soha mivel nemvoltam/ vagyok a nők kedvence ezzel a csajjal meg elég jól kijottunk azt hittem meg ő is hogy a szex az szerelem .

O nagyon fiatal volt én meg tapasztalatlan szóval jól osszejottunk

De csak azért mert jó a szex egy nő hosszútávon nem marad meg .

😀😀amúgy az a nagyon röhejes hogy kozepsuliban meg en voltam a legnagyobb naci!kopasz fej borbakancs hungarista zene stb 😀😀

De ez a lány fiatal volt és minden rosszra kapható volt simán hazudott a szüleinek.

Benne volt az a rosszasag volt hogy 6 menetett csináltunk a kocsi hátsó ülésen 🙂

2023. júl. 3. 20:21
 13/15 A kérdező kommentje:

De kulturálisan annyira mások voltunk jött utána a hoborges reszemrol megva reszerol is folyamatos hangos veszekedes oké a szex de más semmi nem kellet volna ja de akor nem lett volna gyerek .

Jobb lett volna ha előre találnak nekem egy fehér lányt anyámék és kész lehetne boldog az ember

2023. júl. 3. 20:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Jobb lett volna ha nem egy idióta barom vagy aki mástól várja a saját balfékségének a megoldását.
2023. júl. 4. 09:32
 15/15 A kérdező kommentje:

Ha ilyen helyzetbe jutsz nem nagyon tudsz kijutni belőle.

Akor hogy is gondolkozom évek óta ez egy gordiuszi csomó.

A lányom nem hagyom el mert a verem.

Viszont így meg szükséges a szüleim segítsége hogy 3 szakban dolgozak hogy legyen pénzem az eletunkre.

Viszont így hogy anyámék mellet élek lehetetlen új párkapcsolatot építeni. Mert olyan minőségű lányt amit itt elvarnak nemtudok szerezni.

Szóval van az a helyzet hogy csak külső segítség segíthet rajtad .bízom a csodákban 😀 vagy kivarom meg megno a gyerek hát olyan 10 év maximum .

Rajta amúgy nem látszik hogy negyed vérig roma világos bőr világos haj csak a szeme barna .nálunk a családban meg mindenkinek kék Szóval ennyi látszik.remelem ha nagy lesz akor is inkább hozzám és nem anyjához hasonló párt választ.

2023. júl. 4. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!