Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örülnétek neki ha újra a szülők jelölnek ki hogy kivel fog az ember házasodni/szexuális életet élni? Jól vagy rosszul járnánk ha újra ez a rendszer lenne?
Igazságos vegulis mert utána ha lesz saját gyereked akor ott te választhatsz neki.
Én sokat agyalok ezzen van nekem is egy lányom és vegulis tok jó lenne ha én mondanám meg kivel házasodik 😀😀simmam találnék valami jómódú megbizhato rendes embert aki meg a cimborám is lenne .
Férfiként meg igyis úgyis jól jártam volna mert anyámék többre vittek mint én valószínű jobb asszonyt kaptam volna mint így.
Szerintem jó lenne .
2# férfi vagy?
😀Enis mindig ezzen sírok annyit buktam ezzel hogy a ilyen rendszer lett
Ha kijelölés lenne és tilos lenne elvalni mint regen kannanban élnek.
De így sza.r
Nem. Majd én döntöm kivel akarok dugni, kapcsolatot vagy akármit nem mások helyettem. Utálom ha mások bele akarnak p.fázni az életembe, irányítani akarják.
Egyébként meg bocs, de te döntöd el kibe legyen a lányod szerelmes vagy hogy???
Az a baj mikor fiatal az ember 0 tapasztalata van .
De én már ranezesre megmondom ki az aki rendes valószínűleg és ki az akivel csak a gond lenne .
Mikor fiatal voltam enis ilyen bolond voltam meg szerintem mindenki .
Szerintem sokkal jobb párokat lehetne kialakitani tinikent.
Oke aki 30 felett választ párt az már más de ilyen a régi világban nemvolt ok már 20 adik kapcsolat után tényleg tudják mit akarnak .
20 évesen simán belementem egy komoly kapcsolatba titokban kozeposztalybeli fehér fiukent
Egy 18 alatti mélyszegeny családból való felig roma lánnyal és azt hittem működni fog 😀
Fizika szabályait nem lehet felulirni .
Asszony már sehol gyerek meg nálam tegyük hozzá jobb mint ha vitte volna de akoris
Ilyen a fiatal választás 😀
Sokkal hatékonyabb lenne nem véletlenül volt több ezer évig szokás.
Az a baj kivezetunk több ezer éves dolgokat és csodálkozunk hogy ennyire instabil a világunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!