Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, örülnétek ha olyan pasitok lenne aki rendszeresen bevenne még 1 vagy 2 pasit a szexuáliséletetekbe a ti örömötökre?
Figyelt kérdés
2021. okt. 3. 19:32
1/14 anonim válasza:
Nem.. mert ez már vagy biszexualitás vagy cuckold fétis. Ami nekem nem jön be. Nem szeretek osztozkodni vagy azt h a pasim arra vágyna h mások dugjanak meg. 24N
3/14 anonim válasza:
A legtöbb nőnek tetszene, férfiként én ezt látom.
4/14 anonim válasza:
Nem. Monogám vagyok, a szex két emberre tartozik szerintem.
5/14 anonim válasza:
Nem, jobban örülnék lánynak. De azt se rendszeresen, csak néha egy kis kalandként ha úgy alakul
N
7/14 anonim válasza:
Nem, nálam a szex az két ember. Nem örülnék, ha el tudná nézni, hogy más is hozzám ér. Szerencsére egyedül is ki tud elégíteni.
8/14 anonim válasza:
Őszintén szólva kiábrándító lenne.. nekem pont az jön be, ha birtokolnak, kisajátítanak jó értelemben! :)
9/14 anonim válasza:
Ritkán igen...de csak ha néha jöhetne lány is.
10/14 anonim válasza:
A nők 99%-a nem örülne neki, ama 1%... nem könnyű, de nem is lehetetlen megtalálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!