Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Előfordult veled swinger...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult veled swinger klubban hogy a pároddal nem találtatok senkit akivel beszállt volna hozzátok?

Figyelt kérdés
Tehát nem volt olyan pár, férfi, nő ott este akivel meglett volna a szimpátia a közös szexre, párcserés szexre.
2023. júl. 2. 23:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Eddig csak ilyen volt. 5 alkalom. Ezzel fel is adtuk az egészet.
2023. júl. 2. 23:16
 2/14 A kérdező kommentje:
Az emberek nem voltak baratsagosak? kialakultak klikkek azok kozt akik rendszeresen jarnak oda?
2023. júl. 2. 23:23
 3/14 anonim ***** válasza:
91%

Előfordult, de ez a ritkább. 99%-ban ha olyan kedvünk volt hogy többes móka legyen akkor találtunk.

Egy klubban minden pár talál ha... megfelelő időben és helyre megy, az elvárásait a saját szintjéhez igazítja (értsd.: ha 50-es elhízott pár akar magának csinos 20 éves nőt vagy akár csak sportos, jóképű pasit akkor nem biztos hogy talál).

2023. júl. 2. 23:27
 4/14 anonim ***** válasza:
86%

Találós kérdés. Hol találsz párként nagyobb eséllyel 3.-nak pasit, vagy párcserére másik párt?

a) Egy nagyobb klubban ahol 50-60 pár + szóló pasik "azért" mentek le és 100% kamumentesen tudsz azonnal face to face ismerkedni.

b) A netről ahol naponta kapsz 100 levelet de alig győzöd törölgetni, tiltani a hülyéket és a kamusokat, s x db levélváltással, telefonnal kell leszervezned egy szimpla kávés találkozót is?

2023. júl. 2. 23:39
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
Kb. 9-10 alkalommal voltunk a férjemmel. Kétszer volt kölcsönös simi egy párral, egyszer kivertem egy pasi farkát, miközben a férjemet leszoptam, és egyszer ujjazott egy pasi, miközben a férjemet leszoptam. Olyan férfit még nem találtam, akit magamba engedtem volna ott.
2023. júl. 6. 17:17
 6/14 anonim ***** válasza:
66%
Ez sokmindenen múlik...
2023. aug. 13. 12:42
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi eddig vagy 8x voltunk, mindig a TT-be járunk és még eggyetlen egyszer sem.volt az hogy ne lett volna 2-3pár + 1-1szolo egy éjszaka alatt. Pedig aztán se kisportoltak nem vagyunk, se hú de fantasztikusak😁😁szeretünk ismerkedni, mókázni, viccelődni, hamar oldódunk, hamar megtaláljul a közös hangot. Vagy csak mi voltunk mindig jókor(?). Pass. De imádjuk.
2023. aug. 21. 12:23
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
#7 nem akarok egyetlen helyet sem reklámozni, de a TT-ben szombatonként ehhez jó helyen jártok :) Az ok is egyszerű, sokan vannak, párcserében a TT különösen erős, illetve jó a face-kontroll.
2023. aug. 21. 13:16
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia 8. Mi vegig olvastunk mindent is, mielőtt (8hónapja) ebbe belevágtunk.😁 A TTről volt a legeslegjobb értékelés, és vélemények.😊 Nem is akarunk mást megismerni😅Igaz, a szombat a legjobb😊😊 Te/ti is jártok?
2023. aug. 21. 13:40
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
#9 igen :) (igaz kb. az összesben megfordultam / megfordultunk már Bp-n). Ha szombat akkor egyértelműen TT :)
2023. aug. 21. 13:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!