Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már beszélgetni se lehet rendesen a lányokkal, akkor hogyan lehetne bármi intimebbet is összehozni?
Sehogy 🤷♂️
Ott vannak a prostik ott meg nem kell beszélni.
Én nekem sem volt csajom soha.
F/32
Mi számít beszélgetésnek?
Szia Ildi jössz dugni?
Mert akkor igazad van, nem lehet velünk normálisan beszélni.
Hát.. Én elég elvont vagyok, de mindíg sikerült kapcsolatot teremteni..
Kerüld a kliséket, ne legyél görcsös, legyél tartalmas.
F/28
Én sem vagyok egy alfahím,de mindig volt nőm,az utóbbi időben több is,nekem az ismerkedés könnyen megy.
Néhány tippem a nőkkel való kommunikációhoz:
Próbálj meg lazán viselkedni,magadat add,semmi megjátszás.Légy érdeklődő az ő dolgai iránt,hallgasd meg,a legtöbb nő szeret beszélni.
De mutass érdeklődést,ne csak hallgass,kérdezd,érvelj,cáfolj,szóval légy partner.
De ne akarj túl intelligensnek sem látszani magadhoz képest.
Tartsd a szemkontaktust,miközben vele beszélsz,de ne bámuld,főleg ne a melleit,fenekét.
De azért néha vess egy pillantást ezekre is,lehetőleg úgy,hogy észrevegye,ezzel is jelzed,hogy vonzónak találod.
Ne az intim dolgokkal kezdj,hagyd,hogy idővel arra terelődjön a beszélgetés.Ha bejöttök egymásnak,úgyis szóba kerül.
Soha ne hencegj az előző kapcsolataiddal,az kevés nőnek jön be,hogy mit csináltál más nőkkel.Főleg ne szidd az exeidet előtte.
Szóval csak lazán,mintha egy baráttal beszélgetnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!