Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napjainkra miért jár egyre több fiatal(18-30) pasi prostihoz?
A legtöbbjük kisfarkú és/vagy gyorstüzelő. Emiatt önbizalom hiányos, nem tud, nem mer csajozni, ismerkedni!
Aki el van eresztve szerszámmal, meg még használni is tudja, az nincs rászorulva prostira, legfeljebb kíváncsiságból kipróbálja néha.
22-es ekkora baromságot rég olvastam!már bocsi!talán neked kicsi farkat enyire tudot,milyen férfiak járnak oda?kétlem!
Ismerek olyat akinek nagy és prostihozjár mert neki úgy legkényelmesebb!
Akinek nagy farka van az is lehet önbizalom hiányos!
Plusz nem minden csaj dijaza nagy méretet és prostik pénzért beválalják.
Napjainkra miért jár egyre több fiatal(18-30) pasi prostihoz?
Pl azért járokprostihoz mert nekem úgy van kedvem ,nem kell udvarolni neki lehet választani kehez akkarok menni...veszötjek udvarlással egyböl megkapom prostit igaz pénzbe kerül és akkor mi van semmi ,...sosem bántam meg.
Megyek us jövöre.
Én olyan pasi vagyok aki mozgássérült, de alapvetően nem vagyok csúnya,volt 2-3 lány akivel akár szexelhettem volna de sajnos a helyzetem nagyban gátolt ebben.
Én ezért csak örömlányokhoz tudtam volna járni kamasz korom óta,de viszont sosem volt rá pénzem, ahogy most sincs, mivel dolgozni nem tudok, így nincs pénzem prostikra, ahogy sulis koromban se volt. Szánalom szexre meg nem vevők a csajok.
Nehéz ismerkedni, a nők irreális elvárásokkal vannak a férfiak irányába.
Nem véletlen, hogy ennyi a szingli csaj.
35 éves vagyok,helyzetem miat csak rosszlányokhoz tudom megoltani a testi szükségleteimet.
Hiába is akkarnám nem lehet barátnöm,visszont roszlányokkal kitudom elégiteni a vágyaimat ami kiegyensúlyoza ,barátnőhiányt.
1-2 óra lehet hogy segit elfelejteni,kinti világot éreztetik 1-2órában fontos vagyok nekik ,jó érzés.
Valaki azért jár ilyencsajokhoz mert nincs más lehetöség ha nem lehet barátnöje,vagy lehetne csak csajjoknak nem kell.
Szex azért fontos mert jó érzés,r9sszlányokkal kilehet ehyensúlyozni hiányt.
Csak nem ólcsoak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!