Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez valami fétis lehet nálam ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valami fétis lehet nálam ?

Figyelt kérdés

Szeretek pasiknak meg néha lányoknak is fotót küldeni magamról. Általában akkor mielőtt masztiznák. Beindít, hogy szexuálisan vonzónak tartanak.

Nem full meztelen, inkább az átlagosnál kicsit szexibb képekről van szó, amin pl jobban látszik a mellem vagy rövidebb a szoknyám.

Aztán maszti után többet nem írok vissza és hülyeségnek gondolom az egészet.

2023. júl. 2. 13:22
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Exhibicionizmusnak hívják. Fétis igen. Idővel a puncid is mutogatni fogod.
2023. júl. 2. 13:25
 2/5 anonim ***** válasza:
66%
Volt itt egy csaj - nem tudom te voltál e - neki az volt a kérése, hogy videozzam le ahogy kiverem a képére. Ezek szerint van akit ez izgat.
2023. júl. 2. 13:30
 3/5 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem nem fétis, inkább csak az izgat, hogy más szexinek vagy vonzónak tart és felizgatod a képeddel stb.. de szerintem ez még nagyon távol áll attól, hogy fétis legyen.
2023. júl. 2. 13:38
 4/5 anonim ***** válasza:
És az már fétis ha férfi létemre videohivásban maszturbálnék úgy, hogy csak az én kamerám van bekapcsolva és abban biznék hogy talán felvétel is készül rólam remélhetőleg, úgy hogy az arcom is benne legyen...?
2023. júl. 2. 15:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy az, de ki bánja... Van egy "partnerem?" aki szereti nézni, amikor kiverem. Engem pedig izgat, ha nézi...
2023. júl. 3. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!