Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos nem elmondani, azokat a szexuális vágyakat, amiről lemondok?
Ha én önszántamból lemondok arról, hogy bizonyos vágyaimat megéljem. Mert pl én alapvetően nem szeretem domináns férfi lenni a szexben, de a nők legnagyobb része meg komoly kapcsoltban, nem akar sub férfit. Így lemondtam arról hogy ilyet találjak. Viszont hiába a lemondás. Ha megmondom, már az is elég, hogy szakítson mert nem engem keres.
Ilyen esetben jogos ha nem mondom meg?
Persze rögtön rá lehet vágni, hogy ez hazugság. Csak akkor azt nem tudom, hogy a nők akik it a gyakorin azt tanácsolják, hogy mondjanak le a férfiak a vágyaikról. Azok ezt hogy értik?
Akkor most mondjak le, de mégis olyat találjak, aki elfogad. Vagy ez hogy jön össze?
"Jogos nem elmondani, azokat a szexuális vágyakat, amiről lemondok?"
bármelyik szexuális vágyadról jogod van úgy dönteni, hogy még ahhoz is túl személyesnek tartod, hogy a párodnak elmondd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!