Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jogos nem elmondani, azokat a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos nem elmondani, azokat a szexuális vágyakat, amiről lemondok?

Figyelt kérdés

Ha én önszántamból lemondok arról, hogy bizonyos vágyaimat megéljem. Mert pl én alapvetően nem szeretem domináns férfi lenni a szexben, de a nők legnagyobb része meg komoly kapcsoltban, nem akar sub férfit. Így lemondtam arról hogy ilyet találjak. Viszont hiába a lemondás. Ha megmondom, már az is elég, hogy szakítson mert nem engem keres.

Ilyen esetben jogos ha nem mondom meg?

Persze rögtön rá lehet vágni, hogy ez hazugság. Csak akkor azt nem tudom, hogy a nők akik it a gyakorin azt tanácsolják, hogy mondjanak le a férfiak a vágyaikról. Azok ezt hogy értik?

Akkor most mondjak le, de mégis olyat találjak, aki elfogad. Vagy ez hogy jön össze?

#lemondás #vágyakozás #fétis #Szexuális lemondás #Fétisről való lemondás
2023. jún. 30. 15:04
 1/5 anonim ***** válasza:
36%
Ha valamit lemondásként élsz meg akkor nem fog tartós lenni a kapcsolatod. Ezzel ez a fő a baj..
2023. jún. 30. 15:08
 2/5 anonim ***** válasza:
81%

"Jogos nem elmondani, azokat a szexuális vágyakat, amiről lemondok?"

bármelyik szexuális vágyadról jogod van úgy dönteni, hogy még ahhoz is túl személyesnek tartod, hogy a párodnak elmondd.

2023. jún. 30. 15:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen. Vannak vágyak, amiket jobb nem megélni.
2023. jún. 30. 16:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem ez a lényeg. Ha nem is mondod meg, és nem szakít, de jól érzed magad így, ill. tudsz teljesíteni egy számodra nem vonzó szerepkörben? Szubmisszív nő vagyok, én nem tudnám a partner kedvéért a domináns szerepet átvállalni. Az más, ha van vkinek olyan vágya, amit esetleg kipróbálna, néha csinálna, de a másik nem vevő rá, és ezért lemond róla, de amit imádsz, és nélkülözhetetlen számodra a szexben, arról nem kell lemondani, megfelelő partnert kell hozzá találni.
2023. jún. 30. 16:20
 5/5 A kérdező kommentje:
4. "arról nem kell lemondani, megfelelő partnert kell hozzá találni." Egyáltalán nem akarom alábecsülni, hogy milyen nehéz, egy komoly, és minden tekintetben megfelelő, domot találni. De sajnos nőkben még komolytalan, és nem megfelelő sincs. Szóval ez igy szép, meg gerinces. De sajnos nem realitás.
2023. jún. 30. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!