Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Van olyan szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Van olyan szexuális fantáziátok fiúkkal kapcsolatban, amit soha nem mernétek elmondani a pasitoknak, vagy másnak? És mi az?

Figyelt kérdés

Lehet bármilyen apróság, vagy nagy pervezség, kérlek írjátok le!

Mellesleg miért nem mernétek elmondani? Perverz? Ciki? Féltek, hogy mit gondolna rólatok, aki megtudná?

2021. dec. 20. 09:51
 1/5 anonim ***** válasza:
8%
Van. "amit soha nem mernétek elmondani a pasitoknak, vagy másnak" Azt most ide irjam ki? Normális vagy?
2021. dec. 20. 10:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, hiszen itt névtelen maradsz, a pasid soha nem tudja meg.
2021. dec. 20. 10:50
 3/5 anonim ***** válasza:
94%
Elsőt sem az eszéért szerethetik…
2021. dec. 20. 10:57
 4/5 anonim ***** válasza:
14%
Nincs ilyen, ezért ő a párom. Nameg nem vagyok aberrált, nincs semmi beteges vágyam.
2021. dec. 20. 11:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Nincs pasim de az alábbi a véleményem:

Van olyan fantáziám jelenleg meg már jó ideje amit nem mondanék el. Nem szégyenlem, de egyrészt azt gondolom, hogy a fantázia pont attól fantázia, hogy nem kell hogy feltétlen megvalósuljon és ez csak az enyém. Az én gondolatom, az én fejembem van, az én kis saját világomban. Ez a szabadság mindenkinek jár, ha úgy dönt.

Másrészt szerintem sok pasi nem értené meg, lehet rosszul esne. Nem azért mert bárki is buta lenne, szegény EQ-val vagy IQ-val. Egyszerűen csak nem biztos, hogy egy férfi ezeket szívesen hallaná a barátnőjétől, amiket ő mint partner nem tud teljesíteni.

Engem sok esetben maga az elképzelt szituáció izgat fel. Szóval izgat az, hogy egy jóval idősebb, igazi sármos, elegáns férfivel szexeljek, valahol a dolog kicsit tiltott vagy erkölcsileg feszegeti a határokat. Pl tanár, főnök. Ez nem jelenti, hogy ezeket a valóságban meg akarom/akarnám tenni, pláne kapcsolatban. Ez a fantáziám. Mert kapcsolatot meg nem egy jóval idősebb pasassal szeretnék, tehát nyilván már nem "jönne össze" egy szerepjátéknál sem. És nem vagyok a megcsalás híve sem.

Szóval ezek nekem mind olyan dolgok, hogy alapvetően nyitott vagyok es nem gondolnám hogy egy kapcsolatban komoly titkokat kellene őrizgetni. Ugyanakkor minden embernek szerintem szüksége van némi privát térre a fejében, a fantáiákban is.

Ami olyan amit együtt is megtudnánk valósítani azt elmondanám, HA meg akarnám csinálni. De a valóság meg sokszor nem olyan mint a fantázia és lehet csalódás lenne.

2021. dec. 20. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!