Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Milyen nagy farok (17vm<) után a kicsi (14cm>)?
Figyelt kérdés
2023. júl. 1. 14:53
1/14 anonim válasza:
Meg mindig nem merem a farkakat. Fontosabb aki a f@sz másik végén van.
3/14 anonim válasza:
Ezt sem én kérdeztem 🤣 mégis csak az én kérdésemhez írják be minden méret kérdést én írok ki. Amúgy többhöz nem kommentelek és megyek inkább verni a kis kukimat. Remélem sokan fognak írni, mert kíváncsi vagyok a válaszokra!
4/14 anonim válasza:
Ha elég vastag, akkor nekem sokkal jobb, mert jobban bele tudok ülni.
5/14 anonim válasza:
Nem méregetem, nem tudom centiben mennyi. Volt olyan ami akkora volt mint a kusjjam, olyan is ami akkora mint az alkkarom. Mindegyik használható volt valamire, mert a tulajdonosa inteligens volt és tudta mitől döglik a légy, mert nem a farok mérettől, az tuti
34N
6/14 anonim válasza:
A nagyobb határozottan jobb egy bizonyos nagyságig, ami kb 20 cm.
De nem a méret az elsődleges, fontosabb az ember.
7/14 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés.
Centiben tudod?
Melyik milyen volt?
Akkor jól teszem, hogy nem ismerkedek.
2023. júl. 1. 15:57
8/14 anonim válasza:
Azért nem ismerkedsz mert emberként nem állod meg a helyed?
Mondtam hogy az az első.
Ha így van akkor jól teszed
9/14 A kérdező kommentje:
Nem. Sajnos nagyon kicsi a farkam és nem leszek "ha nincs ló, jó a szamár is" kapcsolatban. A szex a kapcsolat egyik alapja és ez tönkreteszi.
2023. júl. 1. 16:13
10/14 anonim válasza:
Az teszi tönkre ha a pasi azon sopánkodik hogy kevés lesz a nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!