Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdező szavazást indított:
Nagyon jó érzés volt, jobb volt mint a kisebbekkel
Egynek elment, de semmi extra kiemelkedő
Kíváncsiságból benne voltam, de amúgy nem érdekel a méret
Borzalmas volt, túlságosan fájt, soha többet nagy farok
30 szavazat
2/13 anonim válasza:
Összességében sokkal többet számít az, hogy kihez tartozik a farok, minthogy mekkora (nő vagyok, tapasztalatból beszélek).
Volt hogy nagyon rá voltam állva egy pasira, átlagos volt a mérete és a vastagsága, és mégis sokkal jobb volt vele, mint egy nagyobb farkú pasival, akivel kevésbé éreztem a vibe-ot.
3/13 anonim válasza:
Az első egynek elment, azóta volt akivel jó volt, meg volt akivel meg borzalmas.
5/13 Katica997 válasza:
Sokkal inkább számított, hogy a pasira vágytam, mint a mérete. Esztétikailag, vizuálisan nyújtott pluszt, elsősorban talán ez volt, ami miatt pozitívabbnak érzem. Érzésre jó volt, de átlag mérettel is jónak érzem tökéletesen, ha vágyom a férfira, és jó a technikája.
6/13 anonim válasza:
Enyhe szub beallitottsagommal, arra gondoltam, szetszakadok ha ez oda bemegy, de a kíváncsiság csak doppingolt.
Azóta tudom, hogy a technika tenyleg többet ér. Vizuálisan van felhajtó ereje.
7/13 anonim válasza:
Először megrémültem hogy fog bemenni. Lassan óvatosan tolta be, kellemesen fájt. Később már vadulni is tudtunk.
8/13 anonim válasza:
Mint a hetesnek
Először óvatosan kellet de aztán vadul isteni volt
9/13 anonim válasza:
Legelső alkalommal meglepődtem, hogy Úristen ez mekkora. Már a számba is nehezen ment. Hozzá kell tennem azt , hogy a tulajdonosa a 2 gyermekem apja (már nem vagyunk együtt) 7 évig csak nagy volt bennem aztán rá 1 évre össze jöttem a mostani párommal az övé átlagos talán kisebb az átlagnál. Ha vissza gondolok régen jobb volt a nagy de miután olyan dolgokat csinált, hogy el kezdtem undorodni magától az embertől egyre rosszabb lett. A mostani páromnak kicsi de őt szeretem nem a farkát. A lényeg az , hogy igen jobb a nagy de ha bunkó a tulaja akkor inkább a kicsit választom. 31N
10/13 Noren1989 válasza:
Elővettem, nem tudtam, h nagynak szàmít 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!