Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fleshlight jobb, mint egy 3 gyerekes anyuka puncija?
Lehet ez nagyon sértő, de szerintem egy 3 gyerekes anyuka puncija már nem olyan feszes, mint egy 20 évesé.
Fleshlight viszont elég jó kommenteket kap fórumokon és szexshop oldalakon.
Abban biztos lehetsz! Sok csaj még úgy is tág, hogy nem is szült!
Ezért kell kerülni a túlsulyosakat.
32
Lehet, hogy tévedsz. A magas, vékony nők puncija - állítólag (én hetero nő vagyok) - sokszor tág, míg a kövérkésebb nőkkel kapcsolatban azt hallottam, hogy azért (is) szeretik őket, mert szűkek. (Amúgy persze, nincs összefüggés a testmagasság, a testsúly és a punci szűksége között, de az első két megfigyelést többször olvastam férfiak tollából.)
Igen persze, és a kisember nagy bottal jár. + Ha nagy a cipőmétete akkor mégnagyobbal.
Hagyjuk már az ilyen mantrákat, meg elméleti jellegű mis-másolást. Nyilván aki kövér az nem sportol. Litty-lötty-plötty mindenhol. A törzse és vaginaja sem izmos. Ezt empirikus tapasztalataimmal tudom megerősíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!