Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fleshlight jobb, mint egy 3 gyerekes anyuka puncija?
Lehet ez nagyon sértő, de szerintem egy 3 gyerekes anyuka puncija már nem olyan feszes, mint egy 20 évesé.
Fleshlight viszont elég jó kommenteket kap fórumokon és szexshop oldalakon.
Látom, óriási tudatlanság van a fejekben. Jó, persze egy férfi honnan tudna ilyen dolgokat, ha egyszer valószínűleg nem tanítják, szülni meg általában nem szoktak.
Szóval. A szülésnél gátmetszést szoktak végezni elég gyakran, ez azt jelenti, hogy amikor a baba feje kibújik, szikével vágnak egy picit a gáton, a végbélnyílás irányába, hogy minél könnyebben kijöjjön a baba ÉS azért is, hogy elkerüljék a szakadást, mert az rosszabb, mint egy tiszta vágott seb. Természetesen a gátmetszésnél keletkezett sebet összevarrják.
Aztán van olyan, akinek pl. az egész hüvelye végigreped (bocsi, kicsit horror, de ez van), azt természetesen teljes hosszábban végig kell varrni, de szó sincs arról, hogy szűkebbre varrnák, miért tennék? Nyilván pont a szűk nőknél fordulhat elő ilyen, tehát olyanra varrják össze, amilyen volt.
És végül van az a bizonyos bábaöltés, amikor a hüvelybemenetnél a gátmetszés összevarrásakor "az apuka kedvére" tesznek egy öltést [link] hogy a nő szűkebb legyen. Ez az a dolog, amiről írta is itt valaki, hogy attól, hogy egy cső egyik végét beszűkítik, a teljes cső keresztmetszete nem lesz szűkebb. Viszont ez a bábaöltés megkeserítheti a nő életét, mert nagyon fog fájni neki a behatolás.
18
"A *varrt punci màr nem természetes,az már nem gyâri, nem nyert."
Te meg menj el valahova és futkosd ki magadból a hülyeséget, mert te meg gyárilag vagy hülye.
Egyébként csak a kérdésre felejtettem el válaszolni. :)
Ahogy a válaszokból is látszik, meg én is így hallottam ill. tapasztaltam is, teljesen egyéni, hogy egy nő kitágul-e vagy sem. Én például kitágultam valamennyire. De azért ezt nem úgy kell elképzelni, hogy aki velem szexel, az virslit dob az alagútba (Családi üzelmek filmből loptam). És tényleg vannak nők, akik nem hogy három, hanem négy meg öt gyerek szülése után is olyanok, mint újkorukban. :)
22-es voltam
Ezzel kapcsolatosan annyit azért megjegyeznék, hogy anális szexnél is elsősorban a bejárat az, ami rendkívül szűk, belül továbbhaladva aztán már közel sem annyira feszes vagy szoros. Én is így érzem alapvetően magamban, de a férfiak elmondása szerint is általában véve így szokott lenni. Mégis ugyanezen férfiak igen jelentős része megveszik azért, hogy a felesége popsijába is csinálhassa, lehetőleg minél gyakrabban. :)
Szóval ilyen alapon akár még a szülés utáni férjöltésnek is lehet létjogosultsága, ha az orvos ügyesen csinálja. Persze ha túlzásba viszi, az már erősen kontraproduktív, mert a nőnek csak fájni fog a behatolás miatta, amitől meg aztán egyre kevésbé fogja kívánni a szexet idővel. Meg egyébként is egy jó érzésű férfinek is elmegy a kedve szerintem, ha azt látja, hogy a feleségének folyamatosan fájdalmat okoz a dugás. Illetve ami még ellenszenves nekem is, amikor a nőt meg se kérdezik egyáltalán, az orvos csak az apukával konzultál, hogy terveznek-e még gyereket, és ha apuka igent mond, akkor a nő automatikusan kapja a plusz öltést. Amúgy a férfiak védelmében itt megjegyezném, hogy tényleg nem is tudják általában, mit takar ez az egész. Az orvos nem részletezi egyáltalán, vagy max annyit mond, hogy szűkebb lesz, mint "új korában", hát az nyilván jó érzés lesz akkor mindenki számára nagyon, a feleség meg még büszke is lehet majd magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!