Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért veszik a lányok egy idő után sértésnek, hogy sokszor akarok szexelni velük?
Szeretek szexelni, napi többször is képes vagyok, és olyannal jövök össze akihez tényleg nagyon vonzódom. Ennek az a következménye, hogy folyton vágyok a barátnőmre, de már többnél is előfordult, hogy egy idő után mindig azzal jöttek, hogy "folyton szexelni akarsz", "folyton kanos vagy".
És biztos nem a szex minőségével van a gond, mert mindig voltak orgazmusaik, plusz én kifejezetten élvezem azt, ha a másik élvezi, szóval szívesen nyalok, ujjazok, bármi. Mérettel sincs probléma.
Miért nem esik jól nekik hogy a párjuk vágyik rájuk?
22F
"És biztos nem a szex minőségével van a gond, mert mindig voltak orgazmusaik, plusz én kifejezetten élvezem azt, ha a másik élvezi, szóval szívesen nyalok, ujjazok, bármi"
Érdemes elolvasni a kérdést válaszolás előtt!
Valószínűleg az eddigi barátnőid libidója kisebb.
Nekem is volt olyan pasim, aki a negyedik menetre felháborodottan nemet mondott. Pedig ott még csak nem is volt olyan jó az első három. Hasonló igényű párral evvel nem lesz gond
Mert a személyiségük is ott van a pakliban, nem csak a testük.
Erre még nem gondoltál, hogy a normalitás, hogy nem csupán
a szex a tartalma a férfi-nő kapcsolatnak, hanem a két személyiség
érzelmi, szellemi kapcsolódása is? Ha a közös élmény csak a szex, akkor arra bárki jó lehet neked, nem?!
A nők között ritka a nimfomániás, de te ugyanaz vagy férfiban. Amúgy az is egy betegség.
Ha a másiknak más sem jut eszébe a párjáról, csak a szex,
akkor ne csodálkozzék, hogy szóvá teszi a párja. Nem beszélve arról, hogy kihagyod a számításból, hogy az ő szervezeti adottságait, a pszichéjét, hormonháztartásának az adottságait, a pillanatnyi érzelmi beállítódását.
Te azt kéred számon, hogy miért nem áll készen a párod bármikor, sőt, mindig, amikor neked éppen kedved van hozzá. Ő nem egy gép, akinek a te kielégítésed a feladata.
A párkapcsolat sokrétűbb, sokoldalúbb, sokszínűbb, mélyebb, és kölcsönös
alkalmazkodást kíván.
“Szívesen nyalok, ujjazok.”
Bírom, amikor a pasik azt hiszik, ettől lesz jó. Hát nem, nagyon nem.
Mi a baj a nyalással és ujjazással?:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!