Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ha a párotok belétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha a párotok belétek élvez, utána el szoktatok aludni úgy hogy bennetek van az anyag vagy megmossátok magatokat? És ha elalszotok úgy, reggelre mi történik odabent? Nem ragad össze, nem folyik ki vagy ilyesmi?

Figyelt kérdés

2023. jún. 29. 17:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
40%

Élvezés után pisi, megtisztítom WC papírral es reggel zuhany.

Ha emberi időben végzünk a sexxel akkor fürdés.

2023. jún. 29. 19:49
 12/16 anonim ***** válasza:
81%
Mivel imadom, amikor a parom testnedve bennem van, igy meg sem torlom magam, hanem igy szoktam elaludni, ha reggel szeretkezunk, akkor pedig egesz nap ugy vagyok, hiszen a tudat, hogy meg mindig bennem van a spermaja, amit az elelvezes soran lott belem, mindkettonket rettentoen felizgat. Persze egy resze kifolyik, nem ragad ossze
2023. jún. 29. 19:55
 13/16 anonim ***** válasza:
55%
Ha elalvás előtt szexelünk, akkor nem, de ha nappal, és még van dolgom aznap, akkor igen, mert zavar, hogy ott a cucc. Amúgy imádom, ha belém élvez, izgató, de nem szeretek maszatos maradni.
2023. jún. 29. 20:27
 14/16 anonim ***** válasza:
64%

Akik a 8ast 9est lepontozták, leirnak ide, h miért tették? Csak a kerdésre válaszoltak. Az, h ti nem mossátok ki esetleg, nem ok a negatívra szerintem.

Üdv a 8-as

2023. jún. 30. 05:52
 15/16 anonim ***** válasza:
86%

Itt mindenkit lepontoz a sok f@szszopó! Azt is, aki rögtön rohan a fürdőbe, és azt is, aki nem.

Engem meg azért pontoztak le, mert zsepit rakok oda a reggeli tusolásig. Engem nem zavar. Férjemet nem zavarja. Akkor a lepontozót miért is?? Tán itt alszik köztünk??? Gyerekek....

2023. jún. 30. 07:45
 16/16 anonim ***** válasza:
86%
Én nem mosom meg utána. Reggelre nem ragad össze és ki sem folyik,persze attól is függ mennyi volt bent..
2023. jún. 30. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!