Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak gondoltatok már arra,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak gondoltatok már arra, hogy örömlányhoz menjetek?

Figyelt kérdés

Elmentetek?

Ha igen, akkor miért és utána milyen érzés volt?

Ha nem, miért nem?

2023. jún. 28. 22:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Mivel az exem prosti volt voltam
2023. jún. 29. 05:55
 12/22 anonim ***** válasza:
11es, az bárhogy is nézem nagyon vagány :D
2023. jún. 29. 06:00
 13/22 anonim ***** válasza:
82%

Voltam, többször is. Volt iszonyat csalódás is. Oda nem mentem többet.

Volt konkrétan 4 csaj akik annyira azexisek voltak és jól néztek ki, hogy hozzájuk többször is visszamentem. Ők kinézetre voltak brutál olyanok ami nekem top. Egyikük pedig nagyon kedves is volt.

Nem megyek mostanában, mert idegesít ez az idő "fétisük". Ha lejárt az idő már sokszor elotte, jött a rinyálas és robottá váltak akibe ha nem dodsz újabb zsetont csak az ajtót tudja mutatni. Ezt meg is érténem, de akivel voltam vagy 4x az bírja már ki, hogy nem jelez az órája

2023. jún. 29. 06:01
 14/22 anonim ***** válasza:
Egy volt, szállodában találkoztunk többször. Annyira tetszett, hogy amikor elment még ki is vertem.
2023. jún. 29. 06:04
 15/22 anonim ***** válasza:
48%
Sokaknak csak így jut bombázó csaj, akit análba is lehet dugni, ilyen egyszerű.
2023. jún. 29. 07:18
 16/22 anonim ***** válasza:
50%
#13 Ha lejárt az idő, jóhogy passzivizálódik. Örülj, hogy nem küld el.
2023. jún. 29. 08:01
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Én sokszor jártam sokféle prostinál, sokféle országban. Régen, 5-10 éve az RL tele volt finom kis prostikkal, akik a válság miatt kerültek oda. Ezek mára döntően kikoptak. Nagyon meg kell válogatni, hogy kihez megy az ember.
2023. jún. 29. 08:04
 18/22 anonim ***** válasza:
38%
Nem, nem gondoltam ilyenre. Viszont szívesen lennék én, akinek fizet egy nő amiért kielégítem.
2023. jún. 29. 13:16
 19/22 anonim ***** válasza:

Többször is megfordult a fejemben, de végül nem utaztam annyit miatta.

22f

2023. jún. 29. 16:20
 20/22 Silverfox30 ***** válasza:
Gondosan megkell vállogatni kihez mész! Értékelés alapján, fotók és az első zelefonos beszélgetésből sok minden leszűrhető! Így csökkented a csalódás esélyét. Voltam már többször is. 70-30%-ban jó volt! Más élmény!
2023. júl. 1. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!