Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Tinder tényleg szexpartner kereső, tehát nem helyes férfiként találok ingyen szexre csinos nőt, nem kell örömlányhoz mennem?
Elvileg nem, de mint minden társ-, partnerkereső platformon a pasik 99%-a leginkább csak szexet akar, de azt mielőbb 😂
Hát haver nem akarlak elkeseríteni, de a gondolkodásmódod alapján te szerintem csak az RL-en találsz nőt. S nem a kinézeteddel lesz a legnagyobb bibi...
Párkereső. Én barátnőket kerestem rajta, és akikkel randiztam, azok nem akartak szexet első randin, se a másodikon. Nem tudom, a szexpartnerkeresés mennyiben más. Gondolom ott sem teljesen nyílt lapokkal játszol, csak többet utalgatsz, próbálod felcsábítani lakásra. Szerintem az is menne (4-6/10 csajoknál, nem vagyok top alfahím), de neked nem hiszem, ha fel kellett tenned ezt a kérdést.
Ha tapasztalatlan vagy és nem is vagy szép, akkor pár földi bálnát fogsz csak, őket is annyian próbálták már megdugni, hogy nem lesz egyszerű lebeszélned róluk a bugyit. Átlagos srácként azért bőven van lehetőség, de még mindig nagyon messze az ingyen ebédtől.
A tinder arról szól, hogy a férfiak top 5%-ának könnyebb legyen dugni.
A legjobb nők alapból nincsenek fent, vagy csak egoboostnak használják.
Az átlagos férfiak pincsiznek a nőknek.
Az átlagos nők azt hiszik, hogy a következő top 5% csávó, aki g.eciputtonynak használja őket, majd kapható lesz arra, hogy velük maradjon. Örökre. Szükségből vagy életkor miatt időnként lejjebb adják a szintet a top 20%-ig bővítve a kört.
A ronda férfiak fizetnek. Azt hiszik, hogy ezen múlik.
A ronda nők megtanulnak fotózni. Legalább ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!