Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hosszan simogatta a mellemet akkor jó eséllyel nem zavarja, hogy kicsik?
A többség a nagy melleket szereti, ezt kár vitatni, mert akkor nincs értelme a beszélgetésnek.
Köszönöm a valaszaitokat.
Én is férfiak között dolgozom és nagyon soktól hallottam már, hogy semmi bajuk a kisebb mellel, csak az enyém tényleg igazán kicsi.
Sok férfi volt akik iszonyatosan vonzodtak hozzám, mármint tényleg nagyon, de a mellemhez nem nyúltak hozzá.
Az igazság, ha férfit kérdezel, hogy nagy mellet szereted vagy a kicsit akkor a nagyot választja, DE nem ez dönti el, hogy melyik nőhöz vonzódik az esetek 99%-ban, nem ettől függ, hogy a férfi melyik nőt választja.
Kicsi lehet de feltöltött az kiábrándító.
Attól nem áll fel nekem.
Az még csak csak, hogy feltöltött az kiábrándító, de, hogy, ha egy nőnek szilikon melle van és akkor már nem áll fel neked, hát ... akkor benned van a hiba ...
Jó eséllyel TÉGED simogatott, és a hozzád "tartozó" ciciket 😀
Te érdekled úgy ahogy vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!