Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik azt mondják hogy napi többször szexelnek mindennap azok pár percesek?
Nekem egy 1 - 1,5 órás szex után biztos nincs kedvem többhöz, de lehet másnap sem.
Barátnőm néha panaszkodik is hogy fáj a hüvelye meg méhe 1-1 keményebb menet után és hagyjam egy ideig.
szerintem igen
ha abból indulok ki, hogy mennyivel kisebb kielégülést okoz, ha pár perc alatt lezavarjuk, a jó kiadós hosszú menetekhez képest
Valamilyen mértékű összefüggés van, mert pl én is az első barátnőmmel elég gyorsan elmentem, viszont volt hogy akár 5 menetet is letoltunk egy nap. Aztán később már tovább bírtam és olyankor jobban "kifáradtam libidóilag", így max ilyen 3 menet volt.
Egyszerűen más nagyon az emberek libidója. Pl van haverom aki mondta hogy neki 1 szex után már fel se áll aznap.
Tartós kapcsolatban a heti 7 már szép teljesítmény. Ennél több megöli a lényeget, unalmassá, megszokottá válik.
Vannak nök akiknek elég 5 perc aktus, vannak akiknek fél óra kell. A hosszú tartalmas előjátékot és utána az összebujást mindegyik igényli.
Senki nem szexel másfél óráig, Pistike.
Ha ennyi ideig állna fenn erekció, az egészségügyileg is káros hatással lenne.
Ja, és bármilyen furcsa, a nők sem akarnak órákig kefélni.
Ne így akarj privátokat fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!