Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik azt mondják hogy napi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik azt mondják hogy napi többször szexelnek mindennap azok pár percesek?

Figyelt kérdés

Nekem egy 1 - 1,5 órás szex után biztos nincs kedvem többhöz, de lehet másnap sem.

Barátnőm néha panaszkodik is hogy fáj a hüvelye meg méhe 1-1 keményebb menet után és hagyjam egy ideig.

2023. jún. 26. 18:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%
Ők azok akik évente egyszer szexelnek. Hazudozással próbálják ezt titiokban tartani.
2023. jún. 26. 19:04
 2/11 anonim ***** válasza:
68%

szerintem igen

ha abból indulok ki, hogy mennyivel kisebb kielégülést okoz, ha pár perc alatt lezavarjuk, a jó kiadós hosszú menetekhez képest

2023. jún. 26. 19:05
 3/11 anonim ***** válasza:

Valamilyen mértékű összefüggés van, mert pl én is az első barátnőmmel elég gyorsan elmentem, viszont volt hogy akár 5 menetet is letoltunk egy nap. Aztán később már tovább bírtam és olyankor jobban "kifáradtam libidóilag", így max ilyen 3 menet volt.

Egyszerűen más nagyon az emberek libidója. Pl van haverom aki mondta hogy neki 1 szex után már fel se áll aznap.

2023. jún. 26. 19:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mondom, hogy minden nap van szex, mert a párom a munkája miatt sokat utazik, de mondjuk egy hétig napi 3-7 menet, aztán egy hétig csak maszti van. Teljesen változó, hogy milyen hosszú egy, 5 perctől egy óráig minden volt már. Meg mi általában kettesével, hármasával toljuk, szóval élvezés után kis pihi, aztán újabb menet rögtön, aztán több óra pihenés után újra megkívánjuk egymást. És igen, van olyan, hogy a végén már alig tudok járni, és már alig van hám a nemi szerveinken, de akkor is megkívánjuk egymást. 😀
2023. jún. 26. 19:10
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Tartós kapcsolatban a heti 7 már szép teljesítmény. Ennél több megöli a lényeget, unalmassá, megszokottá válik.

Vannak nök akiknek elég 5 perc aktus, vannak akiknek fél óra kell. A hosszú tartalmas előjátékot és utána az összebujást mindegyik igényli.

2023. jún. 26. 20:02
 6/11 anonim ***** válasza:
13%

Senki nem szexel másfél óráig, Pistike.

Ha ennyi ideig állna fenn erekció, az egészségügyileg is káros hatással lenne.

Ja, és bármilyen furcsa, a nők sem akarnak órákig kefélni.

Ne így akarj privátokat fogni.

2023. jún. 26. 20:43
 7/11 A kérdező kommentje:
#6 Ha te mondod biztos úgy van. 😃
2023. jún. 26. 20:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Akik úton-útfélen hangoztatják azok igen. Akik valóban csinálják azok meg nem hencegnek vele.
2023. jún. 26. 22:46
 9/11 anonim ***** válasza:
#6 sajnálom,hogy ezt most kell megtudnod, de a szex nem csak a ki-be húzogatásról szól. Mást is lehet ott csinálni. Nekünk is 1-1,5 órás menetekink vannak hosszú előjátékkal, közjátékokkal.
2023. jún. 27. 18:53
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Elég élvezetes szex lehet, ahol háromszor-négyszer apad le az erekció, majd tér vissza, orgazmus nélkül.
2023. jún. 27. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!