Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, adnátok újabb esélyt egy pasinak, ha első szexnél csak a saját élvezetére figyelt és amint végzett vége is volt az együttlétnek?
Egy nő azt mondta ő nem tud elélvezni férfival. Elég neki az ha 1 óráig szexelnek vele.
Pedig ha magának tud orgazmust okozni akkor ha egyedül van. Akkor meg kell tanulnia azt is, hogy férfival legyen csikló orgazmusa legalább
Én férfi vagyok , de az ilyen nem érdemel semmit.
Maradjon a hokizásnál, akkor csak magával kell törődni.
/9
van értelme annak, hogy elmegy az életed azzal, hogy naponta csak azért ülsz le gyakori elé tucatnyi alkalommal, hogy remegve keresd az alkalmat, amikor valami óvodás bugyutaságot beírhatsz valahova...?
ráadásul csinálod mindezt egy anonim fórumon, ahol totálisan értelmezhetetlen, mikor negatív energiát próbálsz odatolni valahova, mert azt sem tudod kinek írod, ő meg azt sem tudja, hogy te ki vagy (nyilván nem is érdekli).
nekem nagyon furcsa, hogy az ilyen toxikus hozzászólások kizárólag mindig olyanoktól jönnek, akikről megtippelni sem lehet a nemüket. miért nem a témához szóltok hozzá? amikor óvodában ismételgettétek minden élethelyzetben, hogy "kakiiiii, pisiiii XDDDDDDD", az óvónéni nem szólt rátok?
6,10,15
Ti végképp nem a témához szólok hozzá. 9, te vagy 6,10,15 is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!