Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban a legtöbb esetben már szex nélkül élnek együtt a negyvenes párok? (Nem a friss kapcsolatban hanem a tartós kapcsolatban élők!) 48 F
14 éve élek együtt a párommal. Együtt alvás és szex az első 3-4 évben volt csak. Aztán fokozatosan teljesen megszűnt. A kapcsolatunk ezen kívül tökéletes, erős a kötődés közöttünk. Nincsenek vitáink, segítünk egymásnak, stb. Gyakorlatilag a szex elmúlta után lett harmonikus a kapcsolatunk.
Fontos tudni, hogy már nem vagyunk fiatalok. A negyvenes éveinket tapossuk. Gondolom más negyvenes párnál is hasonló a helyzet mint nálunk.
16 év, 7 éve nulla szex.
45 és 43 évesek vagyunk.
Történt egy konfliktus, ami után azonnal el akartam válni, de a gyerek kicsi volt. Őt fel kell nevelni.
Megbeszéltük, hogy összeszedjük magunkat anyagilag és elválunk. Akkor jött a covid, gazdasági válság, háború, rezsiemelés. Egyik napról a másikra élünk. Lassan nem lesz egy fillér félretett pénzünk se. Kilátástalan minden.
26 éve együtt, én 50 a feleségem 49. nincs szex, van szeretőm!
én még igénylem heti 2-3 alkalommal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!