Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valóban a legtöbb esetben már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban a legtöbb esetben már szex nélkül élnek együtt a negyvenes párok? (Nem a friss kapcsolatban hanem a tartós kapcsolatban élők!) 48 F

Figyelt kérdés

14 éve élek együtt a párommal. Együtt alvás és szex az első 3-4 évben volt csak. Aztán fokozatosan teljesen megszűnt. A kapcsolatunk ezen kívül tökéletes, erős a kötődés közöttünk. Nincsenek vitáink, segítünk egymásnak, stb. Gyakorlatilag a szex elmúlta után lett harmonikus a kapcsolatunk.

Fontos tudni, hogy már nem vagyunk fiatalok. A negyvenes éveinket tapossuk. Gondolom más negyvenes párnál is hasonló a helyzet mint nálunk.

2023. jún. 26. 13:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
24 éve együtt, két kamasz gyerek. Mindketten elmúltunk 45 évesek. Előfordul a heti 3 is, persze nem ez az általános.
2023. jún. 26. 17:01
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

16 év, 7 éve nulla szex.

45 és 43 évesek vagyunk.

Történt egy konfliktus, ami után azonnal el akartam válni, de a gyerek kicsi volt. Őt fel kell nevelni.

Megbeszéltük, hogy összeszedjük magunkat anyagilag és elválunk. Akkor jött a covid, gazdasági válság, háború, rezsiemelés. Egyik napról a másikra élünk. Lassan nem lesz egy fillér félretett pénzünk se. Kilátástalan minden.

2023. jún. 26. 17:45
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Vagy 15 éve nem szexelünk.
2023. jún. 26. 18:11
 14/17 anonim ***** válasza:
84%
45 vagyok a férjem 50,9 éve vagyunk együtt és igen van szex napi szinten!Nagyon ritka ha kimarad!
2023. jún. 26. 20:58
 15/17 anonim ***** válasza:
85%
Egy jó kapcsolatban van szex, egy semmilyenben meg eltengődnek egymás mellett mint két lakótárs.
2023. jún. 26. 21:36
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Én úgy gondoltam, hogy a negyvenes korosztályban szex a párok között kb. 10 ből 2-3 párnál van és később már talán 10 párból 1 nél. Talán a valóság ennél jobb. Örülök, hogy vannak szexet igénylő és szerető hölgyek is és mellettük szerencsés férfiak. :)
2023. jún. 27. 13:33
 17/17 anonim ***** válasza:
73%

26 éve együtt, én 50 a feleségem 49. nincs szex, van szeretőm!

én még igénylem heti 2-3 alkalommal

2023. jún. 27. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!