Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 hónapja együtt vagyunk de nem fekszik le velem, szerintetek kit csináljak?
Nekem ilyen akkoriban volt, amikor nagyon sokat maszturbáltam és lánnyal már nem állt fel és szégyelltem. Több kapcsolatom ment tönkre emiatt, mielőtt leszoktam.
Lehet, hogy nála is ez van.
Huh valami brutál kemény komplexusok, szégyenérzet, kudarctól való félelem, szorongások dolgoznak a pasidban ha 26 évesen 8 hónap után sem dugott meg.
Ami ennyire akut eset ott már csak egy k.rva jó pszichológus segít.
Rossz hír, hogy ha eddig nem változott a fickód akkor ez után sem fog. Gondolom te sem vagy képzett szexuálpszichológus hogy megold a problémáját. Szóval vagy elzavarod egyhez, vagy eldöntöd hogy neked ennyi elég-e a szexualitásból (és akkor nem reklamálsz, mert te választottad nem mi).
Az én exemnek a pszichológus se segített, de egy nagy halom pénz legalább elment az ilyen találkozókra.
Lelki eredetű volt neki a merevedési zavar, mert masztizni tudott.
1,5 évig tartottam ki, voltam türelmes. 23 évesen hogy bírtam ki, azt nem tudom.
Mit csinálj: állítsd választás elé, vagy hajlandó beszélni a problémáról és akkor közösen megpróbáljátok megoldani, elfogadni a helyzetet
vagy szakíts
Feláll neki rövidebb időre, néha érzem, hogy egész merev, majd lekókad.
Amúgy petting közben nagyon durván szenvedélyes, nem értem ezt, lassan belebetegszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!