Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem döbbent meg, mikor sorra ilyeneket olvasok itt lányoktól, hogy "nem kíván a barátom, mit csináljak? ", "4 hónapja vagyunk együtt, de még nem volt szex", "a barátom ritkán csinálja velem", stb?
Nem hiszem, hogy minden csaj, aki felvetette ezt a problémát, olyan ronda lenne, hogy azért nem kívánják. Nem értem az ilyen "férfiakat" komolyan...
Hogy egy filmből idézzek: "Hol voltak ezek, mikor a tököt osztogatták?"
28F
Kérdező, te életedben nem untál még meg egy nőt sem?
A legtöbb ferfi max 2 évig kivan rendszeresen egy not, utana, ha még vele marad, inkább mar csak kötelességből dugja, nem azért mert kívánja. Ilyen szituban szoktak ezek a lányok feltenni a kérdéseiket.
Alex C: pont, hogy nem ezekről beszélek, hanem pl. akik eleve nem kívánják a nőjükkel a szexet.
Amúgy a legutóbbi csajomat, 4 év után is ugyanolyan hévvel tudtam magamévá tenni, mint az elején. :) Szerintem ez inkább partner kérdése. Ha a szex csak kényszerből, vagy rutinból történik, az már régen rossz.
Nemtudom!Mi már 10 éve vagyunk eggyüt és még mindig kívánjuk egymást. Sőt! De azért voltak hullámvölgyek. De nyilván a változatos, házasélethez beválalòsnak kell lenni.
29/l
'4 hónapja vagyunk együtt, de még nem volt szex", "a barátom ritkán csinálja velem", stb?"
De ha egy csaj ritkán akarja vagy kijelenti, hogy félévig semmi az persze természetes, igaz? Nem mindig a csajok fogják eldönteni, hogy mikor milyen mennyiségben lesz dugás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!