Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés szexuálisan diszfunkciósnak lenni?
Figyelt kérdés
Azok nézőpontja érdekel, akiknek
· merevedési zavaruk van
· nem nedvesedik a vagina bejárata
· nem képesek hüvelyi orgazmusra
· gyorstüzelő
· asszexuálisnak érzik maguk
· vaginizmussal vagy
· extrém fétissel élnek (nem valós dolgokra izgulnak be)
Miért kérdi az, akinek nincs ilyen problémája? Milyen érzés? Szar. Felborította az egész addigi életemet a 40 felett jelentkező merevedési zavar. Nem elég, hogy bekavart a magánbéletembe, de a munkahelyen is állandóan ez járt az eszembe, képzelheted hogyan teljesít ilyenkor valaki. Azután ött a feleségem klmaxa. Méhszájpolippal kaparták, azután úgy beszűkült, hogy a kisujjam sem megy be. Ennek már tíz éve. Megyek hétfőn urológushoz, de hiába. Ha az asszony meg úgy beszűkült, hogy behatolhatatlan. Szedhetek bármit.
2023. jún. 24. 22:15
2/40 anonim válasza:
1 es ne haragudj, de mehszajpolip műtét utan senki nem szűkül így be, lehet te nem vagy elég kemeny behatoláskor
( maskepp az anális szex se menne senkinek)
Es szerintem a feleseged lemondott a veled való szexről, mert nem volt jó neki
2023. jún. 24. 22:33
3/40 anonim válasza:
Lehet velem van a baj de nem egészen értem a kérdés célját. Nyílván szar, vagy mire számítottál? Merevedési zavar hogy lenne bármilyen szempontból jó? Csak hogy egyet említsek. Vagy csak jól esik hogy te ezektől mentes vagy és szánakozva olvasgatod a válaszokat?
2023. jún. 24. 22:49
4/40 anonim válasza:
nem lenne olyan rossz, ha valahogy el lehetne kerülnie ezt az életben, mert amúgy nem annyira hiányozna a szex, de valahogy belesodródik az ember ilyen dolgokba és aztán meg jó bonyolult minden. de amúgy simán tudnék jól lenni szex és akár kapcsolat nélkül is.
2023. jún. 24. 22:56
5/40 anonim válasza:
Az extrém fétis NEM diszfunkció! Amúgy meg tudod a kérdésedre a választ: sz.r, kevesebbnek érzi magát a paciens, szorongásai vannak miatta.
2023. jún. 24. 22:58
6/40 anonim válasza:
Veszteség érzés. Nekem nagyon jól ment, a vaginalis orgazmus, csak úgy tudtam kielégülni, orallal meg se probaltam.
De volt egy császármetszésem, ami utan mar nem megy.
Mit mondjak
2023. jún. 24. 23:17
7/40 anonim válasza:
6-os, biztos, hogy ez a császármetszés miatt van? A szülés szerintem okozhat lelkileg egy időre olyat, hogy az ember képtelen a szexualitás önfeledtségét átélni jó ideig. Imádok anya lenni, a császármetszésem se volt traumatikus, de 1-2 évig ha szexre gondoltam, bevillant, hogy szex=kisbaba és a hatalmas felelősség és annyi volt a libidómnak. Később ez elmúlt és jobban kívántam a szexet, mint valaha.
2023. jún. 25. 00:55
8/40 anonim válasza:
Én szerencsés vagyok, mert bár volt vaginizmusom meg sokáig nem volt vaginális orgazmusom, de mindkét problémám megszűnt idővel. Amikor volt, akkor meg igazából nem értettem, hogy miért vannak velem a problémák.
2023. jún. 25. 01:18
9/40 anonim válasza:
Én nem vagyok képes hüvelyire de nem hinném hogy ez diszfunkció lenne.
Ha djzhetek miközben bennem van, akkor el tudok menni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!