Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy bulin dumálgattok egy szimpi pasival, és egyszer csak odasugja, hogy menjetek ki és kinyal, belemennétek? Nem lenne ciki, vagy kellemetlen?
Ez a kérdés önmagában tényleg gáz volt elismerem. Egy szimpátiából nem jön létre ilyen kérdés és helyzet.
Igazából úgy gondoltam, és kellett volna kérdezni, hogy ha már eléggé megy a flörtölés, és már nagy a szexuális feszültség a két fél között, akkor megvalósulna-e.
14
Ez már egyészakás kalandnak számít szerintem. Sokan csinálják, nekem ezzel nincs bajom de nem nekem való.
Kérdező! Itt senki sem jár buliba. Nem iszik alkoholt. Nem tudja hogy megy az hogy két ember megkívánja egymást hacsak egy pettingre is!
De az álszent válaszolás, meg magukat másnak kiadni az megy..m
Lehet, hogy ez most ki fog borítani sokakat...
Nekem volt hasonló. Még ismerkedési szakaszban voltunk és az első randin kinyalt. Nekem nagyon tetszett. Sőt így sokkal izgatóbban indult az egész. De nyilván nem vagyunk egyformák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!