Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk volt olyan, hogy anyukátok rátok szólt, hogy ne az ágyneműre, alsógatyába vagy ilyesmi helyre ürítsétek az anyagot mert foltot hagy? Ciki volt a szitu?
Figyelt kérdés
2023. jún. 19. 14:22
1/11 anonim válasza:
Igen, mert pont karácsonyi vacsora közben mondta.
2/11 anonim válasza:
Nem kellett ilyet mondania,tudtam magamtól is,nem vagyok hülye .
3/11 anonim válasza:
Szerintem egy igazi jófej anya sosem hozza szóba. Fejcsóválva, félmosollyal csak kimossa :D
4/11 anonim válasza:
Hova kene üríteni? Az anya hátára?
Perverz fehernepek, hogy ilyet megfigyelnek es szóvátesznek!
5/11 anonim válasza:
Jó nagy primítiv barom aki, ruhába, ágyra, ágynemúre élvez.
Persze ez a szűleinek is hibája, ha ilyen igénytelen baromnak nevelték.
6/11 anonim válasza:
Én az általam már nem használt pólóba toltam, azt mikor mar tele volt, akkor kuka.
Így nem kellett kimosni sose, meg amúgy se lehet!
8/11 anonim válasza:
Mondta hogy inkább a csajom szájába ürítsem, mert akkor kevesebbet kell mosnia
9/11 anonim válasza:
Nekem az ágy alatti zsepikért szóltak be :D
10/11 anonim válasza:
Nekem 13 évesen is volt annyi eszem hogy a zsepibe ürítek és nem a ruhába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!