Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt valami vicces /ciki szitud, amikor valaki látott alsógatyában és megjegyzést tett a csomagra?
Figyelt kérdés
2022. nov. 19. 21:52
1/6 anonim válasza:
Mikor középiskolás voltam, behozták órára az öltönyöket szalagavató előtt, hogy válasszuk ki milyet szeretnénk. Valakinek fel kellett próbálni pár színből 1-et 1-et, én lettem az. Fel akartam húzni a ruhámra, de mondták vegyem le alóla a nadrágot, így muszáj voltam levenni. A tanárnő elég jó bőr volt, láttam, hogy megnézte, de nem mondott semmit, csak mosolygott és lesütötte a szemét. Viszont utána mindig engem hívott, hogy segítsek neki behozni a térképet. XD Nyilván nem lett belőle semmi végül, de nekem amellett, hogy ciki is volt kicsit a helyzet, de nagyon izgató is úgy tiniként. :D
2/6 anonim válasza:
Tiniként persze,tettünk megjegyzéseket.
3/6 anonim válasza:
kétoldalt kilátszott a szőr és haveromék cikiztek vele
4/6 anonim válasza:
Velem voltak ilyenek, laza bő lobogós boxer azon keresztül látszódott teljes pénisz forma meg a nagy batyum is, meg jegyezték jó nagy zacsim van, meg hogy jó bő boxer kell is ekkora szerszámhoz el férjen, más boxerbe el se férne stb, nem vettem magamra, el poenkodtam a többiekkel.
5/6 anonim válasza:
Volt megjegyzés öltözőben haverok, jóbarátok részéről, de ne tulajdonítsunk neki különösebben semmit, mivel folyamatosan ment egymás oltogatása egész nap. Volt olyan lökött, aki rá is csapott mindenki seggére ha elhaladt.
Egyszer épp húztam fel a boxert, azt hittem magam vagyok, mikor váratlanul bejött oldalról haverom, természetesen muszájnak érezte beszólni valamit. "Bele fogsz férni?" Mondom: hagyjál. "Nem szorítja?" Nem.
6/6 anonim válasza:
Szalagavató táncra vettük át a frakkot így mimdannyian boxerre vetkőztünk és a csajok végigmértek boxerban
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!