Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tapasztalt férfiak, ti miből...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalt férfiak, ti miből látjátok melyik nőt lehetne könnyen megfektetni?

Figyelt kérdés
Nekem még sosem jött össze így egyéjszakás kaland, voltak csajok, akikkel jártam, de mindig csak lassabban sikerült haladnom, egy-két randin csak séta, beszélgetés, utána csók majd egy kis petting és végül szex. Az van, hogy mindig udvarias próbálok lenni és nem nyomulok annyira erősen, valahogy így neveltek, de mások meg úgy látom könnyen csípnek fel csajokat szexre és kíváncsi vagyok hogyan érik el azt, hogy a nők olyan gyorsan hajlandóak lefeküdni velük.

2023. jún. 23. 10:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Írunk ha a neten vagyunk és beszélgetünk, ebből már azért lehet érezni hogy mennyire fogékony a szexre.
2023. jún. 23. 13:00
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy nálam ügyesebb barátom azt mondta, hogy kétértelmű vicceket, szexuális tartalmú célozgatásokat kell mondani, és ha arra pozitívan reagál, akkor annak örülünk.
2023. jún. 23. 14:29
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
12, ez nagyon gyenge szűrő, tényleg max az egyalkalmashoz megfelelő, nőként mondom
2023. jún. 23. 15:52
 14/16 anonim ***** válasza:
13# lehet, ezt még fiatal korunkban mondta, én meg nem vagyok egy zsonglőr... :-)
2023. jún. 23. 15:59
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

de egyébként a kérdés megfogalmazása meg suttyó

férfiként mondom

2023. jún. 23. 16:00
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
13 vagyok, 15-el egyetértek, paréj kérdés.
2023. jún. 23. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!