Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalt férfiak, ti miből látjátok melyik nőt lehetne könnyen megfektetni?
A szemeiből. Emberismeret, tapasztalat, rutin - nincs konkrét, univerzális jel ami mindenkire igaz. A személyiségét, a gondolatait kell "feltérképezned". Olvasni kell a gondolataiban, észrevenni minden apró rezdülést, szemvillanást, mozdulatot, rá kell cuppanni az agyára.
Egyébként ha már van egy "módszered" ami működik (az udvarlásos) akkor miért akarsz alkalmizni mindenáron??? Csináld azt amihez értesz ha az már bevált.
Én is olyan típusú vagyok,mint Te.Igazából tényleg szerencse dolga,egyszer jött nekem is össze.Alkohol valóban segít,amúgy egy lányt nehéz rávenni ,vagy nagyon szerelmesnek kell lennie,már eleve bejössz neki nagyon.
Discoban jött össze,de évek óta ismertem,tudtam,hogy ki ő.Felkértem táncolni,aztán megkérdeztem,hogy hazakísérhetem?Tánc közben is bújt hozzám,gátlástalanabb volt az alkohol hatására,de nem volt részeg.Aztán az ágyában kötöttem ki,de nem ért véget annyival a kapcsi,utána még sokáig tartott.
Nálam az szokott egy eléggé biztos jel lenni, ha sokszor ér hozzám már akkor is, amikor még csak barátok vagyunk. Ha rendszeresen kezdeményez érintést egy lány, akkor nem valószínű, hogy undorodik vagy fél tőlem. Velük általában sokkal gyorsabban eljutunk a szexig.
Viszont ez egy olyan dolog, amit te nem tudsz befolyásolni, csak figyelni, hogy ha ilyennel találkozol, akkor nála valamivel könnyebb dolgod lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!