Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Edzőteremben szoktál zuhanyozni törcsi alatt veszed fel a boxert, fecske alsót? A zuhany alatt törülközöl meg vagy a szekrényednél?
Szoktam zuhanyozni az edzőterembe
Meztelenül nem szégyenlősködöm
Az öltöző és a zuhanyzó között 3-4 méter van így nem szórakozom a törölközőbe csavarással
Bár már 27 vagyok de 15 évesen is ilyen természetességgel szégyenlőség nélkül használtam az öltözőt
Egy férfi a saját neme előtt ne legyen gátlásos
Egyáltalán nem vagyok szégyenlős, normálisan a szekrénynél veszem le az alsómat, a törölköző a vállamon, le zuhanyzok, akármilyen is a zuhanyzó, ha van függöny, akkor ok, ha nincs az is ok.
Utanna meg ki jövök belőle, meg törölközök, és a szekrénynél fölöltözök. Semmi nincs ebben.
12 es válaszoló vagyok.
Én is meleg vagyok, mégis írtam ide.
Egyáltalán nem kell takargatni egymás elől semmit. Szívesen látom a másikat meztelenül. És én is szívesen vagyok mások előtt meztelenül.
És külön tudom szedni a szexuális töltetet. És a tusolást egy közös tusolóban.
Aha, de olyan kondit nem láttam még, ahol kiedukált öltözők és zuhanyzók lettek volna.
A kérdező nem írta meg pontosan, hogy az edzőterem profilja milyen testrészek edzésére fekteti a hangsúlyt. Mert ha a pénisz erektálása vagy a végbélnyílás tágítása az edzés lényege, akkor itt rossz kategóriát választott.
Engem teljesen hidegen hagy, ha akár ötven meztelen fiú merev fallosszal és pávatollakkal a fenekében üvöltve ugrál körülöttem. Biztos, hogy jó nagyot nevetnék!
De nem zárom ki, hogy ez valakit esetleg beindít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!