Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lakásos prostik minden kuncsaft után zuhanyoznak?
Én azt tapasztalom, hogy igen, mert még akkor elszoktak menni, amikor én kijöttem és öltözöm… Mármint akikhez én járok.
De olyan is van (olvastam), akinél eleve nincs fürdő, vagy víz, vagy nem működik valami és még csak a vendég sem tud zuhanyozni… Se az elején, se a végén és nem is várják el.
Viszont amivel már szkeptikusabb vagyok, az az ágynemű cseréje és a fürdő tisztítása… Voltam olyan nőnél aki azt írja, hogy minden vendég után cseréli az ágyneműt és fertőtleníti a fürdőt, de látom hogy nem. Volt hogy reggel és esete is voltam nála és ugyanaz az ágynemű volt, a fürdőt meg a barátnője vendégei is használták, aki a másik szobába rendelt.
Pedig amúgy ezen kívül nagyon igényes és top csaj beütésük van.
Ki és miért vizsgálná felül?!
Valami minőség ellenőr vagy mi? :D
Egy része
Nem egy már csinált olyat mikor végeztem és testre, mellre élveztem a végén hogy simán letörölték és öltöztek fel
Ahol nincs nagy izzadás, csak ilyen orál, meg kevés szex nem fognak fürödni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!