Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is próbáltak már meg itt pénzzel lehúzni? Egy gyanutlan válasz után privit kaptam,miszerint pár ezer ft-ert szexchatel nekem, küldött pár ízelítő képet is. Majd később másik két különböző nickrol is,ugyanezekkel a képekkel.
Minden oldal tele van lehúzási kísérletekkel. 10 évvel ezelőtt a "töltsd fel a kártyám nem tudok különben telefonálni" típusú story ment, most sokszor a paypal vagy simán csak bankszámlás utalás.
Akkor sem jársz jobban ha nő van a vonal túlvégén, megmutatja magát még felöltözve, utalsz majd a show előtt jön a "megszakadt az adás, netproblémám volt" szöveg a pénzednek meg pápá. Ezerféle trükkös módozatot kitalálnak a csalók hogy lehúzzák a gyanútlan lúzereket.
Ilyen nekem is volt, szemüveges csaj,hatalmas műkörömmel, aztán azt mondta ez csak kereset kiegészítés mert alapbol építőiparban dolgozik.
Hát hogyne olyan karmokkal.
Engem még nem. Pedig rengeteget levelezek privátban.
Mondjuk szerintem ilyenfajta üzenetekre a férfiak vannak kiszemelve, én meg nő vagyok...
Azért remélem jelentetted a nick-eket!
E-mailt is lehet írni ám a gyk-nak válaszolnak, és elég hamar reagálnak ezekre a dolgokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!