Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mást is próbáltak már meg itt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is próbáltak már meg itt pénzzel lehúzni? Egy gyanutlan válasz után privit kaptam,miszerint pár ezer ft-ert szexchatel nekem, küldött pár ízelítő képet is. Majd később másik két különböző nickrol is,ugyanezekkel a képekkel.

Figyelt kérdés
Bankszámlas utalassal,sztem csak adathalaszok,vagy csalok,vigyazzon mindenki!

#átverés #Csalás ,szexchat
2023. jún. 20. 20:54
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
2023. jún. 20. 21:02
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Vmi hasonló nekem is volt,de ott két mondat utan lejött hogy még csak nem is nő.
2023. jún. 20. 21:05
 3/10 Fsms ***** válasza:
84%
Itt nem, máshol igen. Ez mindennapos, érdemes kellő óvatossággal kezelni.
2023. jún. 20. 21:10
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Egy szemüveges csaj van a kepen, hosszú fekete hajjal?
2023. jún. 20. 21:15
 5/10 anonim ***** válasza:
84%

Minden oldal tele van lehúzási kísérletekkel. 10 évvel ezelőtt a "töltsd fel a kártyám nem tudok különben telefonálni" típusú story ment, most sokszor a paypal vagy simán csak bankszámlás utalás.

Akkor sem jársz jobban ha nő van a vonal túlvégén, megmutatja magát még felöltözve, utalsz majd a show előtt jön a "megszakadt az adás, netproblémám volt" szöveg a pénzednek meg pápá. Ezerféle trükkös módozatot kitalálnak a csalók hogy lehúzzák a gyanútlan lúzereket.

2023. jún. 20. 21:23
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
Kurvázni is elég cinkes,de hogy vki olyan balf@sz legyen hogy szexchatèrt fizet,az meg is erdemli hogy atbasszák🙂
2023. jún. 20. 21:23
 7/10 anonim ***** válasza:
85%

Ilyen nekem is volt, szemüveges csaj,hatalmas műkörömmel, aztán azt mondta ez csak kereset kiegészítés mert alapbol építőiparban dolgozik.

Hát hogyne olyan karmokkal.

2023. jún. 20. 21:31
 8/10 anonim ***** válasza:
81%

Engem még nem. Pedig rengeteget levelezek privátban.

Mondjuk szerintem ilyenfajta üzenetekre a férfiak vannak kiszemelve, én meg nő vagyok...

2023. jún. 20. 21:41
 9/10 anonim ***** válasza:
59%

Azért remélem jelentetted a nick-eket!

E-mailt is lehet írni ám a gyk-nak válaszolnak, és elég hamar reagálnak ezekre a dolgokra!

2023. jún. 20. 23:19
 10/10 anonim ***** válasza:
74%
Miért fizetnél egy ilyenért? Ha meg igen akkor meg is érdemled. Tele van a net ilyen és hasonló videókkal. Ingyen elő ri.bancok.
2023. jún. 21. 06:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!