Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha erre kérne a pasid? Megtennéd?
Szerintem, nincs benne semmi. De ha nagyon gáz, akkor inkább kihagyom! Mondjátok már el a véleményeteket!
Azt találtam ki, hogy vetközzön meztelenre, csak egy tornacipő (vagy magassarkú) legyen rajta, kösse fel a haját és tegye vegye magát. Nem konkrét sztriptíz, inkább magamutogatás: pucsítás, húzza szét a fenekét, csapjon rá, nyomja össze a cickókat.
Közben hegyezem neki a dákót. Így is élvezek el. Később lehet szex is, hogy neki is jó legyen, de előbb hadd nézzem a testét sokáig.
Felejtős?
20 éves, nem szalvétával fogja, belelendül hamar, de nehezen beszél a szexről.
Azért tettem fel a kérdést, mert semmiségekre rosszul reagált (pl lassabban lovagoljon, mielőtt letöri).
8 hónap, nem az, de ha belelendül, akkor feltalálja magát, újít. Nem nevezném dominánsnak.
Furcsa lány, sok benne a neveltetésből jövő gátlás.
Igen de akkor is szivesség csak.
Az üzleti életben ennek nagyon kemény díjazása is van ha ilyet megtesz egy nő.
Streap konzumálás miegyebek.
Kaocsolatban simán feszegeti a kihasználás fogalmát hogy a pasi a szórakoztatására majmkodjon egy nő.
Az orál is a pasi szolgálata jah.
Szivessegből van csak. Vagy valamiért cserébe. Vagy mert felnek hogy kukonben le vannak cserélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!