Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Zavarna, ha erre kérne a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha erre kérne a pasid? Megtennéd?

Figyelt kérdés

Szerintem, nincs benne semmi. De ha nagyon gáz, akkor inkább kihagyom! Mondjátok már el a véleményeteket!

Azt találtam ki, hogy vetközzön meztelenre, csak egy tornacipő (vagy magassarkú) legyen rajta, kösse fel a haját és tegye vegye magát. Nem konkrét sztriptíz, inkább magamutogatás: pucsítás, húzza szét a fenekét, csapjon rá, nyomja össze a cickókat.

Közben hegyezem neki a dákót. Így is élvezek el. Később lehet szex is, hogy neki is jó legyen, de előbb hadd nézzem a testét sokáig.

Felejtős?

20 éves, nem szalvétával fogja, belelendül hamar, de nehezen beszél a szexről.

2023. jún. 20. 18:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Mióta vagytok együtt? Mennyire kezdeményező szexben? Mennyire domináns szexben?
2023. jún. 20. 18:07
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Ez a kérdés az amit a csajoddal kellene megbeszélned aki 20 éves és "nem szalvétával fogja". Amelyik lány nem túl szégyenlős ÉS szereti a pasiját azok sz'tem 10-ből 9 lány akár adna is egy sztrip10-t esetenként a fickójának ha az kéri tőle és erre gerjed.
2023. jún. 20. 18:08
 3/14 A kérdező kommentje:

Azért tettem fel a kérdést, mert semmiségekre rosszul reagált (pl lassabban lovagoljon, mielőtt letöri).

8 hónap, nem az, de ha belelendül, akkor feltalálja magát, újít. Nem nevezném dominánsnak.

Furcsa lány, sok benne a neveltetésből jövő gátlás.

2023. jún. 20. 18:12
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
Egy gátlásos lányt én sosem kényszerítenék erre. Neki ebben semmi élvezetes nincs. A szex akkor jó, ha mindketten élvezitek minden részét. A szex nem arról szól, hogy felváltva szolgáljátok ki egymás igényeit.
2023. jún. 20. 18:17
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
Ebben egy nőnek sincs semmi élvezet. Barki is csak szivességből tenné meg vagy valamiért csak.
2023. jún. 20. 18:32
 6/14 anonim ***** válasza:
83%
#5 egy jó kapcsolatban az is örömet okoz ha a másik félnek kedvében jársz, örömet szerzel neki (olyan ez mint az ajándékozás, kapni és adni egyformán öröm), feltéve ha az adott dolog nincs nagyon-nagyon ellenedre. Egy strip10 szerintem nem egy annyira extra ödröngősség.
2023. jún. 20. 18:40
 7/14 anonim ***** válasza:
35%

Igen de akkor is szivesség csak.

Az üzleti életben ennek nagyon kemény díjazása is van ha ilyet megtesz egy nő.

Streap konzumálás miegyebek.

Kaocsolatban simán feszegeti a kihasználás fogalmát hogy a pasi a szórakoztatására majmkodjon egy nő.

2023. jún. 20. 18:44
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
#7 akkor nálatok orál se legyen, mert azzal is örömet szerzel a partnerednek, meg azt is van aki pénzért csinálja.
2023. jún. 20. 18:47
 9/14 anonim ***** válasza:
15%

Az orál is a pasi szolgálata jah.

Szivessegből van csak. Vagy valamiért cserébe. Vagy mert felnek hogy kukonben le vannak cserélve.

2023. jún. 20. 18:48
 10/14 anonim ***** válasza:
83%
#9 akkor te is csak félelemből nyald ki a csajod (ha majd lesz... 😂).
2023. jún. 20. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!