Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjem meg a pasimat, hogy orálisan kényeztessen? Egyáltalán kérhetek ilyet?
Amúgy is gátlásos vagyok, ha meg szexről van szó főleg, de néhányszor már lefeküdtünk egymással, viszont orális szex még nem volt egyikőnk részéről sem, szóba sem került. Én szívesen csinálnám neki is, és szeretném ha ő is csinálná nekem, de amikor eljön a pillanat sosem merem ezt így kimondani. Leginkább attól félek hogy ő nem szeretné és visszautasít...
(24/L)
Ha egy férfi erre nem érez alapból ingert, akkor ott nagy a baj.
Én ki se bírnám. Szerintem ha ha a barátnőm nem engedné, hogy nyaljam, abba beleőrülnék.
Ez olyan lenne nekem, mintha 1 hétig nem ehetnék, aztán elvinnének egy jó svéd asztalos partyra, teli finomságokkal, de nem nyúlhatnék hozzá semmihez, csak nézhetném.
Ha egy szép puncit nem szabadna kényeztetni, az egy full heteró férfinek büntetés.
Ha ő alapból nem esik neki a kis mézesbödönödnek, akkor ott baj van drága csillagom. 😢
Kérhetek ilyet ???
Hát hogyne. Ez nem kérdés egy párkapcsolatban. Szinte kötelező.
Meg kell neki mondani világosan:
Vagy nyalsz, vagy holnap reggel lapát. 🤷♂️
Így van.
Én akkoriban nem sokat teketóriáztam a pasimmal. Állandóan hisztizett, hogy büdi a puncim.
/Lehet, hogy nálatok is ez a baj, mert a punci alapból büdi./
Elővettem egy mélytányért, és belesz@rtam.
Leültettem az asztalhoz. Elébe tettem. Na drága kiskomám.
Most akkor megtudod, hogy mi az igazán büdi.
/Előző nap pacalpörkölt
volt ebédre. / 😄
Lehet választani. Vagy befalod ami előtted van, vagy kinyalod ami alattam van.
Azóta nyal, mint egy szófogadó úttörő. 🤗
Ne dumálj.
Simán ülj a szájára.
Fürödj le, borotváld le a puncid.
Fordítsd a pasid hanyatt. Kicsit simogasd, játssz vele.
Egy adódó alkalomal ülj fel, csússz a mellkasára, (szemben a lábával, szóval mögötted a feje,) és még simogasd tovább itt-ott... Ha eddig rendben van, hagyja, akkor fokozatosan csússz hátrébb...
és egyszer csak cuppanj az arcára.
Szerintem innentől már érteni fogja a célzást. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!