Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjem meg a pasimat, hogy orálisan kényeztessen? Egyáltalán kérhetek ilyet?
Amúgy is gátlásos vagyok, ha meg szexről van szó főleg, de néhányszor már lefeküdtünk egymással, viszont orális szex még nem volt egyikőnk részéről sem, szóba sem került. Én szívesen csinálnám neki is, és szeretném ha ő is csinálná nekem, de amikor eljön a pillanat sosem merem ezt így kimondani. Leginkább attól félek hogy ő nem szeretné és visszautasít...
(24/L)
10. Ha akár egyáltalán.. mert az is benne van.
Nálam sajnos ez indok a szakításra. Én is bevállalok sok mindent, ez nem lenne nagy erőfeszítés. :)
Engem kérjél meg. :))
De amugy meg miféle kapcsolat ez, ahol ilyen triviális dolgot nem beszéltek meg ? Hogy hogy nem beszéltek ilyen dolgokról ? Már csak a szexuális élvezet, kiváncsiság miatt is beszélni kéne egymás szexuális elképzeléséról, vágyairól.
Nagyon egyszerű. Amikor legközelebb együtt lesztek, akkor vedd a kezedbe az irányítást, csatold ki a derékszíját, húzd le a nadrágját, simogasd a farkát előbb alsógatyán keresztül. Bújj oda, simítsd végig az arcoddal, orroddal, álladdal, aztán leveheted az alsóját is és ugyanezt megteheted textil nélkül.
Nem feltétlenül kell elsőre klaszzikus orális kényeztetésben részesítened, főleg ha még ennyire kis kezdők vagytok. Nézegesd, simogasd, nyalogasd, kóstolgasd, ismerkedj vele.
Ugyanígy, nyugodtan mondd meg neki, hogy szeretnéd ha megpuszilgatna "mindenhol", ha ciki a nevén nevezni a puncit.
Aztán majd alakul minden.
"De amugy meg miféle kapcsolat ez, ahol ilyen triviális dolgot nem beszéltek meg ?"
Lóf... ez nem kapcsolat!
Én már ah első szex előtt szóbahozom a témát, a csaj meg ha normális akkor már előre elmondja mi mindent és hogyan szeret. Nincs ebben semmi. Hiszen ha odavagy érte, a legnagyobb élvezetet akarod neki nyújtni. És ezt máshogyan nem fogod megtudni! Ahány nő, annyiféleképp élvezik a szexet.
Az meg kisanyám hogy csak beteszi és elélvez... én biztos hogy egy darab műpuncinak érezném magam. Csak ürítésnek vagy jó. Előbb vagy utóbb erre rájössz.(Bár amennyi agyad van, jó sok időbe fog ez telni)
17. Te meg csak d*gni vagy jó, semmi többre.
Ez vigasztaljon! :)
Ha nehanyszor feküdtetek le, ez még a kapcsolat eleje. Ilyenkor meg vannak gondolatok, vajon mit var a másik, vajon akarja-e, stb. Ti magatok alakítjatok szavakkal, tettekkel. Csak egy pelda: Volt olyan barátnőm, aki a kapcsolatunk kezdeti szakaszában még n kapta be, bár hagyta h nyaljam. Neki ez bizalmi alapon második szint volt. Nemsokára ott jártunk, de nem egyből.
Fiúknàl is van ilyen . Vagy csak nem szeret nyalni. Akárhogy is, közeledj te orálisan. Csoknál vetkőzésnél akár még gatyában csokolgasd neki, vedd ki es kapd be kicsit. Előbb-utóbb nyalni fog.😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!