Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kor a legidealissabb a szuzesseg elvesztesehez?
Amikor fejben már érett vagy rá és van aki annyira megfog v. "összejön" 😂
Speciel 19 évesen vesztettem el, nem éreztem gáznak s bőven-bőven pótoltam azóta mindent :)
#6 házasság előtt v. után inkább vallási meggyőződés kérdése s nem "igényességé".
Ha te úgy gondolod vársz a házasságig akkor egészségedre, te dolgod, de ne prédikálj. Mi sem akarunk meggyőzni az ellenkezőjéről.
Nincs olyan, hogy gáz, de attól lesz kiegyensúlyozott egy fiatal, ha van az életében beteljesült szerelem. Pl. akkor nincsenek csúnya pattancsok… :)
Addig volt fontos a társadalomnak a nőket szigorú szexuális erkölcsre nevelni (amibe nem fér bele házasság előtti szex, házasságban félrelépés), amíg nem volt megbízható fogamzásgátlás és apasági teszt. Persze régen is sok volt a képmutatás…
Ma teljesen rendben van az, ha egy fiatal lány élvezi barátjával a szerelmi életet, de azért régi erkölcsökből annyi maradt, hogy a testiséget ha sok férfival van kedve habzsolnia, azt jó híre érdekében diszkréten tegye.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!