Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol lehet valami jó kis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet valami jó kis privát szexbulit/orgiát találni?

Figyelt kérdés
Swingerbe szoktam járni, de nekem valami olyasmire lenne szükségem, ami Budapesten vagy a Balaton északi partján van és normálisabb, igényesebb a társaság. :)

2023. jún. 19. 10:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
76%
Adrián egy jachton.
2023. jún. 19. 10:15
 2/17 anonim ***** válasza:
87%
Úgy, hogy te rendezed, és fizetsz érte. Kiveszel egy medencés házat, telerakod a hűtőt piával és grillkajával, rendelsz 2-3 prostit, és go!
2023. jún. 19. 10:44
 3/17 A kérdező kommentje:
köszi, ez eddig még nem jutott eszembe... :D
2023. jún. 19. 10:45
 4/17 anonim ***** válasza:
83%
Az a baj, hogy jó szexpartnerből még egyet is nehéz találni, nemhogy ennyit. Ritkán fordul bármilyen buli is átlagemberekkel egy grupiba. Egyetemen volt 1, talán 2 olyan eset, amikor a buli vadabbra fordult, de a dolog ott is megállt annyiban, hogy félmeztelenül táncoltak a csajok, mi srácok meg a farkunkra kötött gyufásskatulyával, himbálással lökdöstük a széklábakból formált kapuba a vadgesztenyéket, aztán a versenyzőket meg három eleve bevállalósabb csaj leszopta. De mi eleve menőbbek voltunk, a társaság 80%-a piával a kezében csak nézte, egy kis része meg elment egy szobába dugni. És mondom, ez egyszer történt sok év alatt, az emberek között eleve volt kapcsolat, esetleg vonzalom is, valamint iszonyú stressz végén voltunk a vizsgák után. Szerintem ha random elhívsz embereket, a fele el sem jön. Én tuti fizetnék érte, vagy nagyon kitalálnám, hogy kikből is álljon a csapat. A legtöbb ember szerintem nem ilyen.
2023. jún. 19. 10:58
 5/17 anonim ***** válasza:
86%

A GG-n szoktak meghirdetni bulikat ahova "külsősöket" is várnak időnként. A legjobb partikba viszont csak úgy tudsz bejutni ha párban mentek (v. szóló nő vagy).

Egyébként ha jársz klubba, akkor az ottani "drótokból" jönnek le a legjobb privát bulikba a meghívók :)

2023. jún. 19. 11:16
 6/17 A kérdező kommentje:
5/5 --> Igen! Köszönöm, ott tényleg kaptam már egy jó fülest egy bulival kapcsolatban, de sajnos az csak havonta egyszer van és nem is mindig tudom megoldani abban az időpontban, ezért keresnék alternatívát. :)
2023. jún. 19. 11:26
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
#6 akkor csak így tovább a legjobb bulimeghívók a személyes drótokból esnek le, nem a neten toborozzák hozzá az embereket.
2023. jún. 19. 11:37
 8/17 anonim ***** válasza:
81%
Bármelyik fideszes összegyűlésen vagy Borókai partyain
2023. jún. 20. 08:44
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy privát buli attól privát, hogy nem kíváncsiak az utcáról beesettekre...

(ha csak kifejezetten téged meg nem hívnak)

2023. jún. 20. 09:04
 10/17 Búvóhely Zenta ***** válasza:
100%

Sok idő és ismerettség kell hozzá, hiszen pont azért 'privát' bulik, mert nem tudsz bejutni, csak ha valaki bemutat a szervezőnek és garantál érted.

1-2 év volt mire a swinger témában megismertem annyi embert hogy jobb buliba eljussak, valaki bemutatott másvalakinek, akikkel aztán csináltunk kis házibulit, majd szólt amikor rendes privát buliba mentek (70-80 résztvevő) és mehettem velük.

Titkos chat csoportokban szerveződnek az ilyesmik, ahova nem jutsz be csak ha már voltál bulin, személyesen ismer a szervező, stb. Ráadásul ha bejelentkezel és nem mész el, vagy bármi gáz van veled, olyan gyorsan repülsz hogy észre se veszed, nagyon megszűrt társaság!

2 hét múlva ott a swinger fesztivál, előszűrés és videós interjú után bejutsz, ott ismerkedhetsz és azt kamatoztathatod a következő évben.

Meglepődsz majd 100km-es környezetedben mennyi igényes buli van amiről nem is tudsz...

2023. jún. 20. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!