Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik privat üzenettel válaszolnak, ök a kérdés megválaszolására öszpontosítanak, vagy a hátha összejon reményében irnak?
Figyelt kérdés
2023. jan. 25. 18:47
1/14 Noren1989 válasza:
Én mindig ràrepülök mindenkire. A B-oldal forog, nincs lehetőségem szarozni.
Nőt, vagy gyereket soha!
2/14 anonim válasza:
Mindkettő, általában érdekes a válasz, ezért szívesen beszélgetnék még a témáról.
Plusz ha érdekesnek találom a választ, akkor a válaszadó is kíváncsivá tesz. :D
/F
3/14 anonim válasza:
Ritka az aki a kerdés megválaszolására összpontosít privát. A 99% inkább a másik verzió.
N
4/14 anonim válasza:
Ahogy a #3-as mondja, legalább a 99%-a csak be akar próbálkozni hátha lesz valami. Boldog-boldogtalanra ráírnak akit nőnek gondolnak.
5/14 anonim válasza:
Reménykednek csórik,legtöbbször ugyanazok.
6/14 anonim válasza:
Szerintem reménykednek, hátha összejön nekik a csaj, se vannak csodák, én megfogadtam, hogy innen senkivel se talizok, aztán jött egy olyan személy és megváltozott minden, úgyhogy ritkán de összejöhet innen tali. :) L28
7/14 anonim válasza:
Nekem is az a tapasztalatom a privátokkal, hogy többségben magányos, kanos majmok, akik annak a reményében írnak, hogy valamilyen módon hozzásegítem őket az esti matyizáshoz. Persze egyik sem tűri az elutasítást, ezért újabban nem válaszolok, csak tiltom őket.
8/14 Noren1989 válasza:
És senki sem értette a filmes utalàst 😅😔😔
9/14 anonim válasza:
Szerintem az utóbbi, meg szeretnének barátot-ismerőst találni, így elsőre én ezt szűrtem eddig ezekből le.
10/14 anonim válasza:
Van olyan téma amiben szerintem jobb privátban leírni a tapasztalat miatt.. Esetleg ugyan abban a helyzetben vagyok, vagy eléggé kényes a téma.. így elkerülöm a sok felesleges negatív megjegyzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!