Miért kell azonnal személyeskedni vagy bunkóskodni egy kérdés megválaszolásakor?
„2., 3. és 4. Menjetek a jó francba.” „Miért kell azonnal személyeskedni vagy bunkóskodni”
Mindkét idézet tőled van, úgyhogy bizonyára tudod a választ.
A magyarok többsége alapvetően frusztrált és elégedetlen az életével, ráadásul borzasztóan túlbecsüli a képességeit.
Most ezek az emberek egy anomin oldalon persze hogy beszólnak, kötözködnek. sztem a válaszadók fele a kérdést/kifejtést sem tudja értelmezni, csak feljön titkárnőként/árufeltöltőként, hogy jól megmondja a tuti.
Ez általánosítás.
Mindenki bunkózik?
Ki teszi fel a kérdést?
Milyen kérdést tesz fel?
Melyik csoportba teszi fel a kérdést?
Kiknek teszi fel a kérdést?
Hogyan értékeli a válaszokat a kérdező?
Mi az amit elfogad és mi az amit nem?
Ha nem egyezik a válasz a kérdező elgondolásával/hitvallásával/elméletével akkor lepontozza? Miért?
Rengeteg kérdés felmerül.
Pszichológia.
Ez egy ilyen oldal. Arctalanul érdezünk és válaszolunk.
Az internetes fórumoknak megvan a jellegzetessége és ezt meg kell szokni, el kell fogadni. Ha nem sikerül, akkor nem kellene ezeket az oldalakat használni.
Én egy dologra vagyok "allergiás": Ha valaki nem érti meg vagy nem akarja megérteni amit kérdezek vagy válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!