Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányok kézzel vagy szájjal jobb kielégíteni egy fiút?
Kézzel.
Szájjal azért nem olyan jó, mert akkor általában belemegy a számba, és olyan fura az állaga meg az íze, nem valami gusztusos.
4#
Gondolhattad, hogy a barátod nem a gyorsbüffébe hívott, hogy bekaphass valamit. A szerelem nem az étkezésről szól, nem kell a vega fogyókúra.
6#
A szerelmes felnőtt ember nem gondolkodik ilyen alantas módon a szerelme testéről és annak nedveiről.
- Az újszülött kisbaba anyja melléből az anyatejjel táplálkozik és a legteljesebb gyönyörrel szívja magába az életet, ami valójában egy testnedv.
- Az életet adó ondó a petesejttel egyesülve hozza létre a világ legnagyobb csodáját, az embert.
Nem írhatsz felnőtt fejjel olyan lealacsonyító módon, ahogy ezt megtetted. Ha felnőtt vagy és szerelmes, akkor ezek a kérdések önmaguktól választ adnak neked. Hogy milyen az íze az életnek azt neked kell tudnod. A döntés lehetősége rajtad múlik.
Én örömmel elfogadom azt amit az élettől kaptam és boldogan továbbadom, hogy mások is örülhessenek velem.
Ekkora bullshitet is régen olvastam XD
Az megvan, hogy az anyatej és az ondó közel sem ugyanaz? Az egyiknek a táplálás a szerepe, a másiknak a petesejt megtermékenyítése, ahogy írtad. Vagyis az egyiknek a szájban van a helye, a másiknak a méhben. Találós kérdés: melyiknek van a szájban a helye? ;)
"Én örömmel elfogadom azt amit az élettől kaptam és boldogan továbbadom, hogy mások is örülhessenek velem."
Hadd fordítsam le ezt a mondatot az én "stílusomra":
"Örömmel gcizem tele bármelyik nő száját és mivel nekem jól esik, neked is örülni kell!"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!