Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hány menetet bírtok egymás után, és mennyi szünettel?
Figyelt kérdés
Én is férfi vagyok, de nekem egy elélvezés után lelankad, és utána ha mégis akarnék második menetet, ahhoz is jobb ha várok minél többet, nem tudom hogy menne-e pár percen belül az újrakezdés.
Egyszer volt, hogy önkielégítéskor kipróbáltam egy nap háromszor, hogy megismerjem, mennyit bírok, de a harmadik már abszolút a maximum volt tőlem.
Az is igaz, hogy nem "pihenek rá" a többmenetes szex előtt sokáig, maximum néhány nap telik el két orgazmus között.
Lehet, ha előtte egy hétig nem lenne semmi, akkor egy alkalommal könnyű lenne többször elmenni.
Kinél hogy működik ez?
2023. jún. 18. 09:49
11/17 anonim válasza:
3 menet volt mar egymás után 15-20 perc szünettel! Napi rekord 7-8 menet de utána mar fajt a farkam
12/17 anonim válasza:
8 menet volt a rekordom egy éjszaka alatt. Az első 2-3 menet után lankadt le 10 percre. Addig kemény maradt.
13/17 anonim válasza:
Hiába pontoz le valami impotens, a legtöbb fiatal jól bírja. :D
14/17 anonim válasza:
Cigi-pisi szünet, (tehát kb 5 perc) kb 6 menet
15/17 anonim válasza:
Nem tudom miért pontoznak le
11 es voltam
16/17 anonim válasza:
2-3 menet kb 5 perc szünetekkel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!