Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy ilyen pasiról?

Figyelt kérdés

Sok szexkapcsolata van, nőkkel, akik évek óta várják. Mikor megismertem, nem tudtam, hogy ilyen népszerű, mert egy csóró szakadt pasi volt egy tragaccsal.

Belementem vele egy kapcsolatba, mert azt hazudta, hogy erre vágyik es egyedul van. El is hittem neki, a kinézete alapján. Gondoltam ok, a szex jó vele es legalabb nem népszerű a nők körében

De óriásit tévedtem.

A baj az, hogy a kapcsolatai mind titkosak, mert a nők nem akarjak felvállalni, hanem csak használni, amire jó. Így sose bukik le. A nők többen bele is zúgtak hiaba hazudnak maguknak hogy csak szex, mert nagyon nyilván tartják es várják. Sőt etetik is ha kell es némelyik akar kölcsönt is adott neki ( az idősebbek) de mind oda csípték a fülüket. A nők nem nagyon tudnak egymásról , csak rólam, aki a “hivatalos “ barátnő” szerepét kaptam.

A pasi kimondottan rút, ragyás. Elhanyagolt es meg csak nem is a szavak mestere.

Meg eddig nem volt erőm szakítani, azaz megtettem, parszor de vegul hagytam hogy megint elcsábítson

Nem hihetetlen, hogy így melléfogtam?

2023. jún. 16. 23:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hagyjátok, kamu az egész, máskülönben nem írna úgy róla, mintha büszke lenne, vagy csak but us a csaj.
2023. jún. 17. 15:29
 12/14 A kérdező kommentje:
Persze hogy kamu 11 es kis frusztrált nyomi gilisztaja, felforr az agyvized, mikor halllod h masnak jut szex
2023. jún. 17. 16:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Semmi értelmeset nem kérdeztél, az feltűnt?

De egy lúzer táblát te is igazán a nyakadba akaszthatnál hogy még véletlenül se legyen közünk egymáshoz!

2023. jún. 18. 00:04
 14/14 anonim ***** válasza:
#12 szoval azt gondolod irigykedek csak azért, mert azt mondom nincs sok eszed? Hát az irasodbol lejon, hogy normalisabb ember inkább távol áll tőled. Tudod inkább irhattad volna, hogy kamu a kérdés és akkor csak kitaláció miatt mondanának el, de az a baj, hogy te borzalmasan buta vagy és azt hiszed, hogy irigylésre méltó, hogy van egy pasid, aki vilag eleteben nem fog megbecsülni, cserebe csóró is, meg szakadt is ahogy mondod, szal egy nulla az élet minden terén, csak jó vele a szex. Meg fel se vallaljak a nők nem hiába, te meg orulsz neki meg itt vergődsz, hogy nekem nincs senkim, holott nem tudsz rólam semmit? :D Hát nem irigykedek ne hari, jól nézek ki sportolok, van egy két szexkapcsolatom, igaz nem falom a nőket és nem szexelek minden nap, de nincs is időm rá, mert háttudod vannak az olyan emberek, akik akarnak valamit az élettől. Van hazam autom motorom es egy jol fizeto allasom. Gondolod, hogy majd a pasidra leszek feltekeny, mert téged meg más jó nőket dug? Lehetsz te szép, ha buta vagy, úgy meg én nem vallalnalak fel téged, nem fordítva, érezd a különbséget :))
2023. jún. 18. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!