Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen pasiról?
Sok szexkapcsolata van, nőkkel, akik évek óta várják. Mikor megismertem, nem tudtam, hogy ilyen népszerű, mert egy csóró szakadt pasi volt egy tragaccsal.
Belementem vele egy kapcsolatba, mert azt hazudta, hogy erre vágyik es egyedul van. El is hittem neki, a kinézete alapján. Gondoltam ok, a szex jó vele es legalabb nem népszerű a nők körében
De óriásit tévedtem.
A baj az, hogy a kapcsolatai mind titkosak, mert a nők nem akarjak felvállalni, hanem csak használni, amire jó. Így sose bukik le. A nők többen bele is zúgtak hiaba hazudnak maguknak hogy csak szex, mert nagyon nyilván tartják es várják. Sőt etetik is ha kell es némelyik akar kölcsönt is adott neki ( az idősebbek) de mind oda csípték a fülüket. A nők nem nagyon tudnak egymásról , csak rólam, aki a “hivatalos “ barátnő” szerepét kaptam.
A pasi kimondottan rút, ragyás. Elhanyagolt es meg csak nem is a szavak mestere.
Meg eddig nem volt erőm szakítani, azaz megtettem, parszor de vegul hagytam hogy megint elcsábítson
Nem hihetetlen, hogy így melléfogtam?
Te állat , nő vagyok.
Copfos patkanya
Hát, ez elég hihetetlen ebben a formában. Azért egy a külső elég fontos szempont a nőknek ha csak szexről szól a kapcsolat. Tudom, egy ideig én is sok szexkapcsolattal próbálkoztam és csak párat sikerült hosszabb ideig fenntartani, úgy hogy engem helyesnek tartanak.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!