Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki a húszon évesen évekig nem szexel mert nincs rá lehetősége az később fogja bánni az elvesztegetett éveket?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok és évek óta nincs rá lehetőségem, pedig vágynék rá nagyon. Úgy gondolom hogy most fiatalon kéne dugni sokat. Ahogy a legtöbb fiú is csinálja.2023. jún. 16. 19:28
1/7 anonim válasza:
Bizony így van. Fiatalon fizikailag jobban bírod, jobban nézel ki, ezért több nőből válogathatsz. Erekció gond meg még nincs.
50F
2/7 anonim válasza:
Olyan nincs hogy nincs rá lehetőséged
3/7 anonim válasza:
De volt. Én azért nősültem olyan sürgősen. De lehet, hogy ma már másképp megy.
4/7 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák, de én például igen, nagyon bánom és frusztrált vagyok emiatt. Más nők élték világukat, jókat szexeltek olyanokkal, akikkel kölcsönösen kívánták egymást, én meg... Szerintem ezt senki sem viseli jól, akinek legalább átlagos a libidója, hát még akinek magasabb...
32N
5/7 anonim válasza:
#5-os: nokent azert nem lenne nehez dolgod bepasizni. Mi a gond, amiert nem teszed ezt meg, ha ennyire akarnal?
6/7 anonim válasza:
6: nagyon egyszerű, qrva ronda vagyok, de ettől még vonzalom/"kémia" nélkül nekem sem megy. Nyilván ha menne, akkor tök jól ellehetnék valami 60-as lecsúszott, fogatlan, büdös alkesszel, azok élnek-halnak értem is (meg bárkiért)...
7/7 anonim válasza:
Nem bánom, mert azt az időt hasznos vagy hasznosabb dolgokra fordítottam. Tanulás, sport, stb. Így nem vagyok hülye sem és rosszul sem nézek ki. 33f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!