Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg elvesztegettem a fiatal éveimet, ha 23 éves koromig kb 5x! szexeltem csak?
Figyelt kérdés
Zavar nyilván, de nem tudok mit tenni. Próbálkozom. Tényleg a fiatal éveimet elrontottam hogy nő nélkül telt?2021. szept. 28. 17:48
1/9 anonim válasza:
Csak ha így gondolod. Szerintem nincs semmi jelentősége.
2/9 anonim válasza:
Inkább úgy mondanám, hogy kihagytál sok jó dolgot.
De ezeket fölösleges hajszolni.
Ha most jól működik, akkor örülj neki, ha meg nem, akkor teremtsd meg az alkalmat.
3/9 anonim válasza:
én 27 éves koromig egyszer sem
aztán találtam egy szuper jó, sok mindenre nyitott párt, és bepótoltam vele mindent.
amúgy nem tudom, tanulsz-e még, de független dolgozó emberként sokkal gazdagabb szexuális életed lehet, mint mikor még anyádéknál élő diák vagy
4/9 anonim válasza:
Sok mindenből kimaradtál, de ha ezen rágódsz az változtat valamin is?
6/9 anonim válasza:
Én meg 1x sem szexeltem 25 évesen. És ki nem szarja le? Válogatós lány vagyok és kész
7/9 anonim válasza:
Figy' most picsogsz és siránkozol a múlton, vagy mész előre és megoldod hogy az elkövetkező x évben meg évente 50x dugj? Siránkozással ez nem fog összejönni.
8/9 anonim válasza:
Mert szerinted 23 évesen öreg vagy? o.O Szedd össze magad, ne a neten siránkozz ember.
9/9 anonim válasza:
Sok fiú még szűz ilyenkor, nem vesztettél még semmit. Valószínűleg még most kezdesz egyeltalán fiú helyett férfinak kinézni. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!