Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik tulajdonsága az a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik tulajdonsága az a barátotoknak, barátnőtöknek, férjeteknek, feleségeteknek, amelyik eleinte tetszett vagy nem zavart, de idővel idegesítővé vált?

Figyelt kérdés
2023. jún. 16. 09:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte aranyosnak tartottam, hogy egyes szituációkban olyan kis esetlen. Nem arról van szó, hogy ne tudna elintézni bármit, vagy tudná milyen helyzetben hogy kell viselkedni...hanem pl. megijedt a kutyától, de úgy rendesen összerezzent, és én nyugtattam, meg nagyon rosszul tájékozódik, és én mondom mindig mikor merre kell menni...ilyenek. Ezeket eleinte nagyon aranyosnak tartottam, valahogy jól állt neki...De mára már szeretnék én lenni valóban a nő, a gyenge, akit védeni kell, akit irányítani kell, aki ráhagyatkozik a férfire, feltétel nélkül hagyja magát irányítani, vezetni...Persze lehet tartósan nem bírnám természetemből fakadóan, de akkor is, sokszor annyira jó lenne a gyenge nőnek lenni.
2023. jún. 16. 17:16
 12/12 anonim ***** válasza:

#5-ös vagyok, és még egy érdekesség eszembe jutott: a függetlensége és a talpraesettsége. A mai napig imádom ezt benne, ezért vagyok rá a legbüszkébb, és amikor megismertem, akkor is ez fogott meg benne a legjobban. Sosem hittem, hogy valaha zavarni fog, és időnként mégis.

Szar belátni, de néha-néha igenis jól esne egy kicsit nagy és erős férfinak éreznem magamat a kis törött szárnyú galambom mellett. Márpedig ilyen élményben nem nagyom vam részem. :)

Olyanban viszont igen, hogy fel kell, hogy hívjam, hogy hová tette a fűkasza damilfejét, amikor legutóbb használta. :D

2023. jún. 26. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!