Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik tulajdonsága az a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik tulajdonsága az a barátotoknak, barátnőtöknek, férjeteknek, feleségeteknek, amelyik eleinte tetszett vagy nem zavart, de idővel idegesítővé vált?

Figyelt kérdés
2023. jún. 16. 09:10
1 2
 1/12 Katica997 ***** válasza:
87%
Egy exemről tudok beszámolni. Nagyon vonzó volt az első időkben, hogy hagyott dönteni,választani mindenben. Úgy éreztem, mennyire partnernek tart,emberszámba vesz. Aztán idővel kezdett idegesítő majd frusztráló lenni, hogy minden döntés rám hárul, pedig olykor én is akartam "csak sodródni". Azóta kerülöm a döntésképtelen férfiakat.
2023. jún. 16. 09:29
 2/12 anonim ***** válasza:
92%

Dettó mint az egyes. Mellette még ott volt az alkoholizmusa.

Eleinte engem is lazított, meg nem volt zavaró, mikor hetente 2x találkoztunk és ittam én is. De mikor összeköltöztünk és láttam mindennap inni és ebből a legtöbb ko. lett... kicsit sok.

2023. jún. 16. 09:30
 3/12 anonim ***** válasza:
98%
Mindenen poénkodás. Jófej férfi egyébként, de így 15 év párkapcsolat után már idegesítő, hogy minden poén szerinte. Semmit nem lehet komolyan venni, amit mond, 50 éves lesz egy év múlva, de olyan, mint egy kölyök. Persze, cuki, jópofa, de ez a "höhöhö, csak vicceltem" napi 25-ször kiábrándító.
2023. jún. 16. 09:58
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

2!

Szívemből szóltál. Én férfiként mentem át pont ugyanezen. És sokáig bíztam, hogy a kapcsolat, a szerelmünk ér neki annyit, hogy abbahagyja az ivást. Sajnos ez nem így működik egy függőnél. Beleszakadt a szívem, de nem tudtam segíteni neki.

2023. jún. 16. 10:00
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

A konfliktuskerülés és alárendelődés. Baromi jól hangzik, mert végre egy nő, aki nem hisztizik, nem rinyál, mindig lehet rá számítani, szerény és mindig együttműködik. Ez abszolút igaz is, de közben olyan mérgező is, mint az állat.

Példa: egy időben teljesen elengedtem az orális szexet, de egy nagyon fura indokból. Bármikor megkértem, hogy szopna-e egy kicsit, megtette akkor is, ha nem volt kedve. Úgy volt vele hogy én nagyon szeretném, neki meg végső soron nem nagy teher. Minden férfi vágya, hogy kötelességtudatból szopják le :D.

Ugyanígy sokszor éreztem azt, hogy azért főz nekem ebédet, vagy egy kávét, mert asszonyi kötelességnek érezte, nem azért, mert meg akart ajándékozni. Egy feladat volt a többi között, és minden romantika kiveszett belőle és teljesen elértéktelenedett.

Sokszor érzem azt, hogy nem kommunikálhatom a vágyaimat egyenesen, mert akkor nem tudom meg az övéit. Volt, hogy megkérdezte, van-e kedvem kimenni egy rendezvényre, én meg mondtam, hogy hát nem igazán. Két nap múlva mondta, hogy ki szeretett volna mennis, és csalódott volt, hogy nem mentünk. Simán kimentem volna a kedvéért, de vissza sem kérdezett.

Sokszor szívok amiatt, mert mások szándékosan, vagy véletlenül visszaélnek ezzel. Pl mert nem tud nemet mondani az anyjának, a főnökének, elvállalja az SZMK-sságot, mert nem tud nemet mondani az óvónőknek. Ha meg én beleállok, akkor én leszek a rossz zsaru, és ő húz vissza, hogy jobb a békesség.

Állandó konfliktusforrás, hogy a gyerekek kiszívják minden vérét, mert képtelen felhúzni a határait velük szemben. Közben a gyerekek is frusztráltak, mert érzik, hogy anya nem szívesen van velük, ezért még jobban szívják. Ördögi kör, és ha néhány napig később érek haza melóból, teljes bolondok háza lesz otthon.

Rendszeresen ülök és kérdezem tőle: leszarom, mit tartasz logikusnak, mondd el, mit szeretnél. Csomószor nem tud rá válaszolni, csak azt, hogy ne legyen feszkó.

2023. jún. 16. 10:01
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A szét-fele menő kapcsolatoknál lehet ilyen. Mi inkább összecsiszolódunk. 40 éves házassági évfordulónk után, már azt, ami eleinte nem annyira tetszett, azt is megszoktam.
2023. jún. 16. 10:29
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A "rajongása" lett idegesítő. Persze eleinte nagyon imponált, hogy állandóan bókolt, csodált, és sok időt akart velem tölteni, de amikor összeköltöztünk teljesen rámfüggöt. Nélkülem nem akart semmit se csinálni, sehova menni, de még amikor otthon voltunk sem akart egy percet sem valamit külön csinálni. Erre rátett a covidos home office időszak még egy lapáttal, amikor tényleg 0-24-ben csak együtt voltunk. Ráadásul döntsek mindig mindenben én, neki minden mindegy... Megfulladtam egyszerűen, nemrég szakítottam vele, ígyis sokáig bírtam.
2023. jún. 16. 10:29
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, tanulságosak voltak, mindegyikre adtam én is a zöld pipát. Persze jöhetnek még, érdekelnek a tapasztalataitok. :o)
2023. jún. 16. 10:44
 9/12 anonim ***** válasza:
88%
A volt barátnőm határozottsága és rajongása először nagyon bejött, idővel ez átcsapott állandó dominanciába és kontrollmániába. Mivel az állandó vitákhoz, hisztihez, fenyegetőzéshez nem volt kedvem, mindenben engedtem neki, a végén már minden este átolvasta az összes üzenetemet, a barátaimtól (főleg ha nőneműek voltak) teljesen elmart, mivel mindenhez tudta a jelszavamat, a telefonom helyzetét rendszeresen lekérdezte, stb.
2023. jún. 16. 11:14
 10/12 A kérdező kommentje:
9: Nagyon sajnálom, jó is, hogy kidobtad. :o(
2023. jún. 16. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!