Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Dagadt hájas pasiként hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dagadt hájas pasiként hogyan tudnék vékony szexi csajokkal dugni? Az evésből nem engedek, mert imádok enni, de vékony szexi csajt akarok dugni.

Figyelt kérdés

2023. jún. 15. 20:17
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%
A "szívem" megszólítás meg csak simán gusztustalan. Nem értünk egyet de idáig süllyedni nagyon alja dolog.
2023. jún. 25. 15:01
 32/44 anonim ***** válasza:
19%

Valaki leírja hogy undorodik a sulyfeleslegtol, erre jöttök ide kapalozni meg huledezni hogy jajjjj milyen felszínes meg undorító vagyok 😂😂

Hat bmeg fiatal nagyon csinos vékony szép nőként hadd legyen már meg a jogom ahhoz hogy tudjam hogy megtehetem hogy jó pasim legyen és hogy megtartsam a saját ízlésem

Ti fogdossatok a hájat akkor, ha ez tetszik, én azt lexarom.

Te meg ne mondd meg nekem hogy milyen legyen az ízlésem

2023. jún. 25. 15:21
 33/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondom meg, lehetsz nyugodtan felszínes és lenéző mint ahogy most is voltál. Szíved joga.
2023. jún. 25. 15:26
 34/44 anonim ***** válasza:
19%
Srácok, ennek a verbális szájkaraténak nincs sok értelme. Ha valaki "dagadt hájas pasi", akkor is szexelhet vékony, szexi csajokkal, amennyiben elég gazdag és jó stílusa van. Ha meg csóró, akkor meg nem. Ilyen egyszerű.
2023. jún. 25. 15:45
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

"Ha meg csóró, akkor meg nem."

Nem a pénz számít hanem hogy van e önbizama és normális, értelmes legyen. Nem egy dagadt pasit ismerek akinek szép nője van abból 2 szerintem nálam is vékonyabb pedig én is elég vékony vagyok.

Persze pénzzel minden könnyebb de nem csak attól lesz párod.

2023. jún. 25. 15:49
 36/44 anonim ***** válasza:
24%
#35 Persze, én is ismerek ilyeneket, de ezek a férfiak sikeresek az életben. Nem szimplán csak "normális, értelmes" férfiak. A te ismerőseid mivel foglalkoznak? Hogy állnak anyagilag?
2023. jún. 25. 15:59
 37/44 anonim ***** válasza:
19%
Bmeg ha valaki undorodik az aputesttől meg a hájtól meg a nagyon xarul kinéző férfiaktól, akkor ne próbáljátok már meg átnevelni hogy jó lesz az Andy vajna is csak rendes legyen 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
2023. jún. 25. 17:18
 38/44 anonim ***** válasza:
100%

37. Mert az a tökéletes férfi test nem öregedik meg, szerinted?

Vagy ti csak a külsőbe vagytok szerelmesek? Na ez a szánalmas.. 🤦🏻‍♀️

Nem az,nhogy valakinek ez nem jön be.

2023. jún. 25. 17:20
 39/44 anonim ***** válasza:
19%
És csak mondja tovább 😂😂
2023. jún. 25. 17:25
 40/44 anonim ***** válasza:
100%

36

Eredetileg szakács de most adminisztrációval foglalkozik. Egy átlagos ember, átlagos keresettel.

37.

A ne rakj egyenlőség jelet a nagyon szarul kinéző és a neked nem tetsző emberek közé.

2023. jún. 25. 17:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!