Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dagadt hájas pasiként hogyan tudnék vékony szexi csajokkal dugni? Az evésből nem engedek, mert imádok enni, de vékony szexi csajt akarok dugni.
Valaki leírja hogy undorodik a sulyfeleslegtol, erre jöttök ide kapalozni meg huledezni hogy jajjjj milyen felszínes meg undorító vagyok 😂😂
Hat bmeg fiatal nagyon csinos vékony szép nőként hadd legyen már meg a jogom ahhoz hogy tudjam hogy megtehetem hogy jó pasim legyen és hogy megtartsam a saját ízlésem
Ti fogdossatok a hájat akkor, ha ez tetszik, én azt lexarom.
Te meg ne mondd meg nekem hogy milyen legyen az ízlésem
"Ha meg csóró, akkor meg nem."
Nem a pénz számít hanem hogy van e önbizama és normális, értelmes legyen. Nem egy dagadt pasit ismerek akinek szép nője van abból 2 szerintem nálam is vékonyabb pedig én is elég vékony vagyok.
Persze pénzzel minden könnyebb de nem csak attól lesz párod.
37. Mert az a tökéletes férfi test nem öregedik meg, szerinted?
Vagy ti csak a külsőbe vagytok szerelmesek? Na ez a szánalmas.. 🤦🏻♀️
Nem az,nhogy valakinek ez nem jön be.
36
Eredetileg szakács de most adminisztrációval foglalkozik. Egy átlagos ember, átlagos keresettel.
37.
A ne rakj egyenlőség jelet a nagyon szarul kinéző és a neked nem tetsző emberek közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!